Türk sinema ve tiyatrosunun en ünlü oyuncu ve yönetmenlerinden Zeki Alasya vefat etti.
Karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan'dan beri tedavi gören ünlü sanatçı Zeki Alasya bugün saat 10:32'da hastanede vefat etti.
Allah rahmet eylesin..
Türk sinema ve tiyatrosunun en ünlü oyuncu ve yönetmenlerinden Zeki Alasya vefat etti.
Karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan'dan beri tedavi gören ünlü sanatçı Zeki Alasya bugün saat 10:32'da hastanede vefat etti.
Allah rahmet eylesin..
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inş.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şaşırdım duyunca
eski işimden müşterimizdi çok güler yüzlü muhabbeti güzel bir sanatçıydı
mekanı cennet olsun
Allah rahme eylesın ...
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun..
İyiler diğer tarafa gidiyor, kötülerle başbaşa kalıyoruz..
Allah rahmet eylesin ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hanginiz bilirsinizki ,,Yasaklar - Deliler - Aşk olsun
Beyoğlu Beyoğlu ve Sadece Kaset Kaydı olup Görüntülü kaydı olmayan GECELER kabarelerini sarıp sarıp dinlediğimi..
Allah Rahmet Eylesin Zeki Alasya çok üzüldüm çok(
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Allah rahmet eylesin. Yeri doldurulamaz bir usta daha göçüp gitti. Artık ülkemizde, sinema/tiyatro alanında bu denli usta ve ahlaklı oyuncular yetişmediğinden, bu insanları gören, izleyen bir nesil olduğumuz için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Mekanı cennet olsun.
Daha 1 ay olmadi adam karsimdaydi yahu sapa saglam hatta cok ilginc kiyafetiniz var diye konusmustuk yanindaki bayanla ayni kiyafetleri giymislerdi vay anasini allah rahmet eylesin![]()
Allah rahmet eylesin usta sanatçıya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)