Aracımın fren lerinden memnun değilim tavsiye edeceginiz balata fren hortumu yada farklı bişey kullanan varmıdır.
Aracımın fren lerinden memnun değilim tavsiye edeceginiz balata fren hortumu yada farklı bişey kullanan varmıdır.
EVOLUTION X
Tam olarak yazar misin memnuniyetsizligin nedir? Ona gore yardimci olayim.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Hocam senin arabanın frenlerinin kötü olma ihtimali yok kesinlikle problem var senin güçlendirmeye değil sorunu çözmeye ihtiyacın var.balataları kontrol ettir olmasza fren hidroliğini değiştir dod4 veya dod5 kullan bakataları kontrol ettir iyi bi frenye göster
evox
ferodo- ebc balata ,racinglere taktıgımız çelik fren hortumu vede motul fren hidroligi koydun mu dinamit gibi olur bcnk
Guclendirme deilde bence kontrol ettirmelisiniz. Evonun stock fren sistemi cogu aftermarket urunlerden daha iyidir. Eger biraz daha iyi olsun diyorsaniz ferodo balata takilabilir.
☻/
/▌
/ \
Sakın ferodo alma cayır cayır ötüyor hiç memnun kalmadım edc dendr memnun olmayan çok kişiyle konuştum oem den şaşma internetten araştır uyguna satana bi kaç yer var. Şurayı bi incele ben burdan aldım Oto Yedek Parçada Güvenilir Adres | OtoSuperMarket.Com
evox
Bende ferodo vardi evet otuyor ama tutuyordu. Aracin freninden memnumdum. Otmesine bi sure sonra aldiris etmiodum.
☻/
/▌
/ \
sen oem balatayı servise bi sorsana sana ne rakam vericek 900 üde geçeceğinden eminim. al oem i gitsin macera arama.
evox
Bencede öyle yapayım ozman gerek yok maceraya
EVOLUTION X
Ferodo DS2500 kullanıyorum bende ötmüyor. Hatta elimde sıfır olarak Ferodo DS2500 balata var EVO Brembo kaliperi için. Ancak araçta doğru fren havası alınma işlemi yapıldı mı ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)