mrb arkadaşlar nacizane lantisimi sizlerle paylaşmak istedim araçla ilgili fikirlerinize ihtiyacım var görsellik açısından ne olmalı ne olmamalı ?
ayrıca bu araca performans açısından neler yapılabilir ?
debriyajım bitmek üzere piyasa da daikin marka 280 liraya baskı balata set mevcut orjinal. . . 250 liraya bronz balata yapan yerlerde var sizce hangisini tercih etmeliyim roll drag kovalamayı düşünüyorum altında 185 65 15 lastik var 14 teneke takmayı düşünüyorum bu ve benzeri konularda kararsızım
bu aracı hangi araçlara denk yürütebilirim rakipleri hangi araçlardır bu sorularımı aydınlatırsanız çok sevinirim. . .
Aracınıza maşallah,kazasız belasız.
bronzlu bir aracı önce test etmenizi öneririm.
Ben bronzlu corsa ile 3 gün dolaştım. Gerçekten dur kalk trafikte illallah ettiriyor.
arkadaşlar biliyorum aracım çok yüksek alcaltmak için hem uygun hem kullanışlı bişeyler arıyorum ***** lantisin mod parçası biraz zor bulunuyor plakalıklara gelince şuan üzerindeki plakalıkların modası 3 yıl önceydi elimde vardı değerlendirmek istedim
asıl kafama takılan performans açısından ne yapabilirim motor içine girmeden yazılım vs olabiliyor mu bunlara
birde bu aracın dengi hangi araçlar stok si stok integra stok 106 ile yürüme şansı var mı deneyen koşturan var mı ? veya ies ile
maşallah güzel aracınız ufak tefek dokunuşlarla cok farklı gorunume kavusabılır.106 harıc dıger araçlarla cok rahat yürür yeterkı aracınızın ayarları ıyı olsun kazasız belasız
I ♥ Twin Cams
Maşallah allah kaza bela vermesin zamanın cla'sı sedan tarzı coupe bizde bu renk 323 glx 1994 sedan vardı çok eskiden.Bunlardan ise bir tanıdığımın kullanma şansım oldu kapı açmasının felan ayrı havası vardıve serilik bakımından ise 1.8 ise fena değildi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)