Maşallah çok tadında duruyor, full siyahla bogulmasın diye öne şöyle bir görüntü verilebilir.
Güç / yürür ne durumda şuan ?
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Maşallah selçuk abi çok beğeniyorum arabanı.
Bende kendime 2.0tdi jetta arıyordum ama kısmet değilmiş hala aklımdadır.
Senin aracınında duruşu 10 numara
maşallah yalnız nacizane tavsiye merceklerle VW amblemi sadece kombin olsun bilmiyorum çok sırıtırmı ama enine olanlarda siyah kaplanabilir.çok s2ci duruyo (Y).
- K -
________
Dr.Ecu
Gördüğüm en güzel jetta, hatta şu ünal turanın kullandığı iğrenc sarı jettadan sonra gözüme çok hoş geldi bu araç.
kazasız belasız.
Selçuk abi Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş araç. Bizde standartı var bi kötü geldi gözüme.
severek izliyoruz![]()
Maşallah hocam araba Ateş ediyor ama bence camlardaki film kalınlığını arttırmak harika olacaktır ve ön cama da film şart hocam
Maşallah allah kaza bela vermesin 2-3 hafta önce yanlış hatırlamıyorsam aracınız erenköyde görmüçtğm canlısı daha iyi duruyor![]()
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Maşallah kazasız belasız, yalnız tamamen siyah biraz boğmuş gibi geldi arabayı, jantları gunmetal veya biraz daha yakın tonlarda boyatırsanız sanki kendini daha çok gösterecek gibi geldi bana.
Maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız.
BMW E90 320d LCI
Maşallah güzel gerçekten. Benim de tek gözümü tırmalayan siyah fazlalığı. Bikaç krom dokunuşla çok daha güzel durur gibi. Kazasız belasız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)