55 km hizda basiliyor 170-200 arasi biraz yokus cikiyoruz Cupra 220 de birakiyor.
Amac araclari gormek biz bizeyiz bir iddia soz konusu degil
Cupra cth 2015 - stock
320 i ed - box (1.6 170 hp)
İyi seyirler. (Sonuna kadar izleyin)
55 km hizda basiliyor 170-200 arasi biraz yokus cikiyoruz Cupra 220 de birakiyor.
Amac araclari gormek biz bizeyiz bir iddia soz konusu degil
Cupra cth 2015 - stock
320 i ed - box (1.6 170 hp)
İyi seyirler. (Sonuna kadar izleyin)
İnstagram:
guven_arabacioglu
Şarkıyı açayımOna her zaman söylüyorum 5.vitesi erken atma 6 da duvar olursun diye,bak şimdi noldu
Maşallah ikisinede.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
İyi gelmiş bmw bu kadar beklemezdim![]()
videoda problem olduğu belli
32. saniye 5200 devir 200 km de cupra 4 boy yaklaşık önde orda gaz kesiyor dikkat edelim çünkü
51. saniyeye kadar hemen hemen aynı hızlarda cupra teyp açılmış şarkı dinleniyor![]()
Uzunda cupra gti gecilebilir genelde yuksek hacimli guclu arabalara normaldir
Ama bi kac saniye icinde hic bir arabanin bu sekilde takip edip 10 boydan fazla fark attigina sahit olmadim
Normal sartlarda olasi sey degildir
Bi yerde bi hata bi sknti olmali
Cunku ondan once 3 tane deneme yapildi uzunda gectigini biliyor gelince makara yapiyorlar.
Durduk yere insanlari kandircak adamlar degiliz biz.
Kopmle stock cupra larin uzunda pekte etkili yurumedigini sizin daha iyi bilmeniz gerekir.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Tahmini konusbilirz ancak abi.
Bi dyno vs yok.iki aracta 1 ay once alindi 1000 km civarinda ikiside.
Fakat f30 larin 316-320 bi benizinli motora gore sasirtci gucler aliyor.
İlk gaza oturdugunda kilo ve 18 jant dezavantaji kendini gosteriyor yuksek hizlarda bu dezavantajlardan kurtulup hic kesilmeden gelip geciyor.
Sadece bu cupra degil bi kac farkli araclarlada denendi ayni sekilde stock olarakta uzunda cok guzel yuruyor tabi 238 de limitor var![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
cupra 2 kişi ve 5 ten 6 ya erken atıyor
200 de 4 boy önde bmw nin yetişmesi için en az 220 lere çıkılması gerek çıkılmamış 32. saniyede 200 olan sürat 18 saniye sonra 210 ancak
ülkemizin benzini 94 oktan etonolle oda bazı firmalar 95 e yakın değer çıkarıyor cupra yakıt olarak 98 tavsiye ediyor 220 lerden sonra stock cupranın yürümemesin sebeplerinden biride bu
bmw de çalan şarkıda bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Yol durumunu bilmiyorsunuz yokus cikiyoruz diye belirttim sadece bu cupra ile denemedi isterseniz full stock bi baska cth ile deniyelim onuda koyalim bu stock cupramiz daha var.Ayrica km hiz olarak nasil bu kadar eminsiniz daha once 1.6 170 hp box li bi f30 deneyiminiz oldu mu ?
Kaldi ki benzin falan ewet ama ayni motorla polo gti uzunda neden yuruyor cupra yuruyemiyor ? Sadece benzin oktani uzerinden konusmak dogru degil bi dunya sebebi var.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)