User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: D kasa 2009 ve Üzerİ corsa mi yoksa 2009 ve Üzerİ ford fİesta mi..?

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

D kasa 2009 ve Üzerİ corsa mi yoksa 2009 ve Üzerİ ford fİesta mi..?

Arkadaşlar araç evin gündelik kullanımı için olacaktır modelli yakıtı düşük olması donanımlarının yüksek olması sebebiyle aklımda olan bu modeller için sizlerden fikir almak istiyorum..Aslına bakarsanız benim gönlümden geçen fiesta X titanium paket corsa olursada enjoy ve üzeri paketleri almışken dolusu daha mantıklı geliyor.Aslında beni buna iten düşük paketlerin genelinin şirket aracı olarak kullanılması vs durumlar fikirleriniz benim için önemli teşekkürler..
    Not:%90 dizel alma düşüncesindeyim.
    ALLAH VAR GAM YOK..

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangisi temiz denk gelirse onu tercih edin derim.motor olarak corsanın çekişi daha iyi fiesta çok cansız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fordun içerisi gerçekten güzel görünüyor ama kullanışlılık 0. Birincisi o plastik aksam sürekli trim sesi çıkarıyor ve güneş gördüğü zaman bildiğin el yakıyor. İkincisi teybin ergonomi problemi var. Oturduğun yerden ulaşamıyorsun. Çok sıkıntılı.
    IN BOOST WE TRUST

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiesta alma abi corsa iyi araba yol tutuşu yakıtı çekişi falan gayet güzel, 150.000 km ye yakın dizel corsa kullandım iyi biliyorum, ondan öncede eski şirkette fiesta vardı, ne gidiyo ne yol tutuyo
    CAN CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangisi temiz denk gelirse onu tercih edin derim.motor olarak corsanın çekişi daha iyi fiesta çok cansız
    Söylediğin mangıklı tabi öyle düşünüyorum bende fiesta nasıl oluyorda cansız oluyor onu anlamadım bundan senin dışımda bahsedenlerde oldu ama anlam veremedim test edemediğim için 1.4 veya 1.5 fiesta ne kadar isteksiz olabilşr diye düşünüyorum..
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fordun içerisi gerçekten güzel görünüyor ama kullanışlılık 0. Birincisi o plastik aksam sürekli trim sesi çıkarıyor ve güneş gördüğü zaman bildiğin el yakıyor. İkincisi teybin ergonomi problemi var. Oturduğun yerden ulaşamıyorsun. Çok sıkıntılı.
    Alper abi d kasa Corsayıda Fiestayıda test etmem gerekli nedir ne değildir diye ama Fiesta nasıl bu kadar eksilerle dolu ona şaşırdım:S
    Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiesta alma abi corsa iyi araba yol tutuşu yakıtı çekişi falan gayet güzel, 150.000 km ye yakın dizel corsa kullandım iyi biliyorum, ondan öncede eski şirkette fiesta vardı, ne gidiyo ne yol tutuyo
    Kardeşim valla fiestadan soğumak üzereyim senin araca binip test edicem D kasa corsayı
    ALLAH VAR GAM YOK..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiesta iyidir. şu anda biniyorum ben hatta. titanium x olursa 2*0 önde olur fiesta yakıtı çok ekonomik. ilk 3 viteste 3 bin devire kadar devirlenmesi istekli ve seri. 4 ten sonra begir gücünün düşük olmasından dolayı biraz hantallaşıyor normal olarak. içi de biraz dar ve ferah değil. ama binilebilecek bir araba.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım corsa aldı içine binince çok şaşırdım, çok estetik değil ama acayip bir ferahlığı var ön cam tavan çok uzak.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=canozgur106;7843681]Söylediğin mangıklı tabi öyle düşünüyorum bende fiesta nasıl oluyorda cansız oluyor onu anlamadım bundan senin dışımda bahsedenlerde oldu ama anlam veremedim test edemediğim için 1.4 veya 1.5 fiesta ne kadar isteksiz olabilşr diye düşünüyorum..

abi şöyle söyliyim geçen sene bi ara bende corsa vardı 1.3 . arkadaşımdada fiesta vardı. yan yana gelip denemedik ama arkadaş benim corsaya bininince bu nasıl gidiyo böyle diyodu . fiesta çok hantal .sözde ikiside 70 beygir . hantal dediysem yokuşta da kalmıyo tabi. sadece corsaya göre hantal belki çoğu 1.2 1.4 benzinli arabadan iyi gidiyodur ona bişey diyemem ben corsaya göre yorum yapıyorum

se_RC_an - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsa 1.3 de fiestada 1.4 te hantal kalıyo fiesta alıcaksanız 1.6 dizel secenegini değerlendirin

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşımda fiesta var 2012 model inanın dış görünüşü aldatıyor ama araba çok sıkıntılı 120 ile geniş bir viraja girdik girmez olaydık tahtalıyı boyluyorduk Allah korudu bence corsa candır

Ultraleggera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al bitane GİD ekranlı Cam tavanlı 1.3 Cosmo veya Color Edition Corsa bak rahatına.

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ottoman32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşımda fiesta var 2012 model inanın dış görünüşü aldatıyor ama araba çok sıkıntılı 120 ile geniş bir viraja girdik girmez olaydık tahtalıyı boyluyorduk Allah korudu bence corsa candır
    Bahsettiğiniz olay benzeri dün basıma geldı araba viraja girince hopluyo maşallah yol tutuşu bnm gözümde sıfır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ultraleggera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al bitane GİD ekranlı Cam tavanlı 1.3 Cosmo veya Color Edition Corsa bak rahatına.
    Ahhh be kalbimi okudun satarken sıkıntı olmasın istiyorum 3ncü tek kapı aracım şöyle ilana koyduğum gibi satılacak bişey istiyorum..D sport aslında kalbimden geçen
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tane fiesta sattım 2012 model 1.4 tdci 2.el i oldukca hızlı suanda corsa var onunda 2.el i yavaş değil onun haricinde corsa daha konforlu ve yakıt olarak daha uygun.
    Vmax Performance

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)