Ekim 2014 de ilk akıllı telefonumu almaya karar verdim. ucuz olması ve özelliklerinin beni tatmin etmesi sebebiyle ASUS ZENFONE 5 aldım. telefon beni tasarımıyla kamerasıyla ve kullanım kolaylığıyla tatmin etti ve kullanırken son derece memnundum. sebebini bilmiyorum ama bir gün telefonu cebimden çıkardığımda arka kamerasının kırılmış olduğunu gördüm. incelediğimde lensinde problem yoktu sadece dışındaki cam kırılmış. telefonun garantisi bozulmasın diye asus teknik servise 7 nisanda gönderdim. kargo takip numarasından 8 nisannda ellerine geçtiğini öğrendim. servis kaydı ellerine ulaştıktan 3 gün sonra açıldı. 3-4 gün sonra arka kapağın değişmesi için benden 35tl talep ettiler ve 1 saat içinde hemen gönderdim. ardından 15 gün telefonun parçasının gelmesini bekledik. ve parça gelip tam telefon artık hazır derken 27 ninsanda değişim kararı aldıklarını söylediler. bi yönden sevindim yeni telefon alacağım için. o günden b ugüne değişim raporunu bekliyorum. aradığımda bilgi yoksunu müşteri temsilcisinden başka kimse çıkmıyor. adamlar beni resmen kucaklarına oturttular. 1,5 aydır telefon bekliyorum. üretimi bir gün bile sürmeyen telefonun tamiri aylar sürüyor. uzun yazdım kusura bakmayın ama sizlerden fikir almak istedim. bu durumda ne yapabilirim?