adamlar beğendiğimiz aracı ayağımıza kadar getiriyormuş
iki sene kullanıp tr plakaya cevirebiliyormuşuz cart curt...
siteye bayağı uğraşmışlarda, sitedeki satılık araçlar hiçde güven vermedi
bilen duyan işiten??
adamlar beğendiğimiz aracı ayağımıza kadar getiriyormuş
iki sene kullanıp tr plakaya cevirebiliyormuşuz cart curt...
siteye bayağı uğraşmışlarda, sitedeki satılık araçlar hiçde güven vermedi
bilen duyan işiten??
hocam adamlar harbiden getirebilse neden sana ucuza satsınlar ki?eğer vurgunsa iyi yöntem tek tokatta 50 milyar vururlar yurtdışından bir araba getirir senden 50 milyarı alır sonra göremezsin bir daha
2 yıl araç kullanıp sonra TR plakaya çevirme diye bi muhabbet kesinlikle yok diye biliyorum.Düzmece bi dolandırma şekli bence
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Yahu arkadaşlar her gördüğünüz şeye inanmayın. Haberlere bakmıyormusunuz hiç. Ortalık şerefsiz dolandırıcı kaynıyor. Kim kime ne kadar geçiririm derdinde.
Devletin en büyük vergi kazancı sıfır araçlardan.
Ya sizce böyle bir açık bırakmış olabilirlermi.
Hala ucuz yolla alma mantığı nedir.
Bu yönteme başvurup dolandırılanlara ne diyim bilmiyorum.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Arkadaşlar yabancı plaka bir aracımız var 1 yıl yurtdışında kalmak zorunda , öyle bir durum olsa o araba şuan yatıyor durumda olmazdı.
Saygılar.
adamların sabit telefonları bile yok cep yazmışlar. ayrıca açıklamalarda bir sürü yazım hatası var. çok sakat geldi banada![]()
İllaki doğrudur demiyorum fakat siteyi açıp okumadan yorum yazan arkadaşlar var. Peşin hükümlü olmayın. Gürcistan'daki araç fiyatlarının üzerine adamlar ortalama 4-8 bin dolar gibi rakam aralığında komisyon koyup araçları yazmışlar. Şu anda hali hazırda Türkiye'ye giren ve 2 yıl kullanım hakkı olan araç sahibi tanıdıklarım var. Adam zaten 2 sene kullandıktan sonra git hemen plaka çıkar dememiş. Aracı aldığın zaman seni Gürcistan vatandaşı yapmak için gereken prosedürü 8 bin dolar karşılığında ben çözüyorum demiş. Eğer çözerse zaten 2 yıl sonrasında aracı Türkiye'ye sokma hakkın doğuyor. Tabi bu devamlı değil. Her şahıs için sadece 1 araç. Almanya'dan kesin dönüş yapan gurbetçilerin orda kullandıkları araçları buraya getirme haklarının olması mantığıyla aynı mantık yani![]()
Özellikle Gürcistan için paranın açamayacağı kapı yok. Orda işin yolunu yordamını hatmetmiş adamlar var. Baya geldi çocuk mustang alıp 2 yıl izinle
Adrese bugun zıyaret gerceklestırılecektır sıze aksama bıldırıcem tabıı yazılan adres dogru ıse![]()
İllegal yollarla ülkemize yabancı plakalı araçları sokan ve size illegal yollarla kullanmanıza teşvik ve izin eden bir site. Uzak durulması gerekiyor.
çok bilen çok yanılır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)