User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
108 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 40.000TL Bütçe İle Araba Tavsiyesi(Önemli)

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

40.000TL Bütçe İle Araba Tavsiyesi(Önemli)

Öncelikle herkese merhaba bugün arabamı satmış bulunuyorum 40.000TL bütçem var belki 41.000-42.000 Ye çıkabilir zorlarsak. Araba almayı düşünüyorum ama ne alacağım hakkında çok kararsızım bi gün dizel 2012 fiesta alayım az yaksın diyorum ertesi gün yapılı honda vtec 2 alayım diyorum çok kararsızım bu konuda. Ben size aklımdan geçen arabaları sayayım siz olsanız hangisini alırdınız ve hangi nedenden dolayı alırdınız bunu belirterek yazarsanız çok faydası olur benim için. Bu arada yaşım 21 yaşıma göre bi araba tavsiye ederseniz sevinirim. Aradığım en önemli özellik satmak istediğim zaman hemen satabilmem ve sürekli sorun çıkartmaması. Babam sürekli sorun çıkartır eski arabalar diye 2010 model üstü düşük kmli arabalara bakmamı istiyor ama benim de hoşuma gitmiyor pek fiestalar filan neyse ben arada kaldığım araçları yazayım bana yol gösterirseniz hangi aracın ne gibi sıkıntısı olur ne yönden iyi olur diye çok faydalı olucak benim için.

1)Honda Civic V-tec2 Es>>Bu arabalar çok hoşuma gidiyor ancak ***** piyasası aşırı yüksek ama satarken peynir ekmek gibi bu yönü beni cezbediyor
    2)Honda Civic Elegance 2008-2010>>>Bu arabaların piyasası v-tec2 eslerle aynı sayılır ama satış durumunu bilmediğim için vtec2 esler daha cazip geliyor ama bu kasayıda beğeniyorum.
    3)Fiesta 1.5 dizel titanium>>>Bu tür dizel arabalar almak pek istemiyorum ancak babam bu tür fiesta punto tarzı arabalar almamda baskı yapıyor hem yeni hem dizel az yakar diye puntodansa fiesta diye düşünüyorum.
    4)Bmw e46 320i>>>Bu kasalarda hoşuma gidiyor ara sıra tatlı tatlı yanlamayı sevdiğim için ilgi duyuyorum ancak temizini bulabilir miyim ve masraf çıkartır mı endişesi çok var.
    5)Bmw e36 320i Cabrio>>>>Cabrioları da çok seviyorum ancak çok eski 35-40 Bin tl ye düzgün temiz bulamam masraf çıkartır diye düşünüyorum.
    6)Mazda RX8>>>> Aslına bakarsak aralarında en çok almak istediğim araba bu ama yakıt konusunda endişe duyuyorum ve 40-44 Liralık rx8leri alırsam son sahibi olur muyum diye düşünüyorum çünkü çok hasar kayıtları var.
    7)Jeep Grand Cherokee>>>Bu arabalar hakkında bilgim hiç yok 2000-2003 modelleri çok hoşuma gidiyor bununda yakıtı ve masrafı konusunda düşünüyorum.
    8)İnsignia 1.6T>>>>>Bu arabalarda çok hoşuma gidiyor 40-44k Arası hoşuma giden modeller oldu ama bi bilgim yok hakkında seçimlerim arasında bu da duruyor.
    9)Scirocco>>>>Hasar kayıtlı 160lıklar 40-44k arası bulunuyor ancak yine son sahibi olur muyum diye düşünüyorum
    Şimdilik düşündüğüm arabalar bunlar aranızda araç satan varsa yazsın ne sattığını alternatif araç önerilerinizi de bekliyorum veya bu araçlar arasında hangini alırdınız nedenleri ile birlikte eksi ve artı yönleri ile yazarsanız bana çok faydası dokunur. Not:Aldığım araçlara çok uzun süre binmeyi düşünmüyorum en fazla 4-6 ay maksimum aksilik çıkarsa 1 sene o yüzden bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim 1 Ay içinde almayı düşünüyorum

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O paralara beni yormadan binebilecegim, satmasi da diger koydugun seceneklere gore en rahat olacak araclar Megane Coupe ya da 207RC falan olur.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok farklı sınıf araçlardan bahsediyorsunuz, sınıf yelpazesini biraz daraltın önce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğin arabaları da düşünüyorum da yazmayı unutmuşum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aknard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok farklı sınıf araçlardan bahsediyorsunuz, sınıf yelpazesini biraz daraltın önce
    Evet işte hergün fikrim değişiyor ne sınıf bi araba alsam diye seçenekler arasında en mantıklısı hangisi sizce veya alternatif öneriniz var mı?

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okurken benim bile kafam karıştı.. Sizinkini düşünemiyorum bile
    vtec2 ye 40 liralar vermektense 207rc alır keyifle binerdim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnce de 207 rc yine mantıklı kısa vadede ya da babanızın sözünden çıkmayıp ufak dizellerde pek zarar ettirmez

Raindrops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yelpaze geniş, seçim zor Çok binmem satışı kolay olsun derseniz en uygunu fiesta ya da civic olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşünürseniz yardımcı olurum..

http://www.techturkey.com/forum/otom...o-tdi-dsg.html
    Crm performance

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı durum bende de var.Fakat benim takıntım orjinallik,babamınki donanım+yakıt.
    Yelpaze çok geniş.Aile olarak kullanacaksanız kesinlikle coupeyi eleyin.(Kalabalık bir aile iseniz in-bin çok sıkıntı.)
    Kilometreyi çok yapıyorsanız benzinlileri eleyin.
    Bence yüksek segmentte bozuk bitik araba alacağınıza düşük segmentte donanımlı ve temiz araç almak daha mantıklı bir seçim olur.

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satış performansı konusunda herkesten duyduğum astra 1.3 cdti lerin çok iyi olduğuydu ama sedan değil
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aile olarak kullanmıcaz ben kullanıcam sadece aracı eskişehire götürücem orda okuyorum pek kilometre yapamıcam benim için önemli olan dikkat çekmesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman 2.0tfsi al bitane fazla km yapmayacaksan.

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben oyumu Insignia 1.6T den yana kullanıyorum.Donanım olarak Cosmo bulabilirseniz baya dolu.Performansı tatmin eder.Etmezse de yazılım ve egsoz gibi uygulamalarla 230 HP civarı bir güç elde edersiniz.Ki Insignia 1.6T stock da ciddi anlamda yürüyor özellikle 100 den sonra.Aynı zamanda D segmentinin konforunu da yaşarsınız.Yol tutuş olarak da başarılı bir araç.Yetmezse yine artırım yoluna gidersiniz.Bir de makyajsız Insıgniaların tasarımı çok güzel bence.OPC görünümü ile birlikte hayli dikkat çekici olacağını da düşünüyorum.Tek eksisi Insignia yakar biraz,çok kilometre yapacaksanız önermem.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel megane coupe o paralara en güzeli olur bence. Hem bir kaç dokunuşla dikkat çekici hem az yakan hem modelli hem yedek parça sıkıntısı yok hem usta sıkıntısı yok.

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Astra h cdti 43.000 sattık çok rahat elindeki para ile alırsın 2012 model civarını fiesta,vtec2 bakmaktansa mantıklı olur bence, ha diyincede satarsın.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6r tdi polo, hem babayı hem seni mutlu eder
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    21 yaşındaymışsın, dizel birşey al bol bol gez. Boşver gazlamayı falan =)

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o nasıl bir liste yahu. kafan çok karışık , önce ne istediğinize bir karar ver bence her kafadan bir ses çıkar , bende 1.6 düz motor jetta al derim mesela. satışı acayip hızlı.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)