@blow07 tesekkurler dostum. arkadaşla alirken irtibata geçebilirim kafamdaki sorular hakkinda.
@darkmoon abi saolasin . Tabiki denemeden alinmaz.Ben magazadan begenip netten en uyguna bularak alisverisimi yapiyorum

yanliz sharp olayi bana fasa fiso geliyo 300 tl lik ls2 ler 5 yıldız alirken 3000 tl lik arai neden 4 yildiz kaliyor?Dunyanin en guvenli kaski ve guvenlik icin binlerce dolar argeye harcayan bi firma .bana yanli geliyor sahsen.
asla acilir kask almam. Sende kullanma darbe aninda acildiginda ciddi ölümcül olabilir. Sharp 5 e guvenme bence.full face her daim iyidir. Revit konusunda katiliyorum cok artti hatta uctu fiyatlari.genelde markalar arasi beden degisikligi icindeki sunger kalinliginin farkliligindan kaynaklaniyor.
@ivtec dostum tesekkurler.
2006 2009 arasi mk1
2009 2011 arasi ara kasa mk2 geciyor
ve siizin aldiginiz mk3 son kasa
ilk jenerasyonda yag yakma oldugunu ama mk2 de duzeldigini soluyolar.kimi yakiyo kimi yakmiyo diyor.sizinkinde zaten yok.motor ayni zaten
Kendine gore +/- lerini yol tutus frenaj performans ve yakıt konusunda detayli anlatirsan sevinirim. Mk3 e binmedim ama mt07 ye de bakmisinizdir sifir alirken mt07 ye gore kalite hissiyati ve malzeme kalitesi nasil sence . Kafama yatmassa 3 4 daha cikip 2.el mk3 kasa alabilirim direk. Cok yakisikli cok.

performansi nasil sence