USA ve Kanada'daki Overhaulin isimdeki show un yaptigi Dodge Challenger. Bu showda, gelip arabanizi caliyorlar, vede bastan sonra butun vidalarini degiserek, herseyini 0 dan yapip size geri veriyorlar.
![]()
USA ve Kanada'daki Overhaulin isimdeki show un yaptigi Dodge Challenger. Bu showda, gelip arabanizi caliyorlar, vede bastan sonra butun vidalarini degiserek, herseyini 0 dan yapip size geri veriyorlar.
![]()
süper bi program bu yaw..discoveryde verio zaman zaman..
hmm evet izlemiştim bunu aynı yesilden di araba bence onceki hali daha guzel duruyo.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Chip foose zaten manyak adam, bu programa cikmadan oncede bayagi unlu biriydi.
http://www.chipfoose.com/
bizimburda sülemaniye camii var hocada bundan var 400+ fecı gıdıoacaba onunkınıde calarlarmı
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bende izliyorum bu programı zaman zman aklıma düşünceler gelmedi deil oralarda yaşasam eski hurda araba alır kapının önüne park ederdim gibi şeyler düşündüm![]()
Bu program gercekten cok guzel bende pazar sabahlari takip ediyorum Discovery'den o arabalardan birine sahip olmak isterdim dogrusu ;-))
feci olmuş yaw çok iyi![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bizim corsayıda calıp bole yapcaklarsa anahtarı ustunde bırakcam![]()
geçen günn babamla isledikk o bile hasta olduubiz nası olmıyalım
![]()
en begendıgım amerikan arabası..CHALLENGER.. super olmus walla![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
izlemiştim bunu çocuk arabasını görünce babasına sarılıp ağlıyodu![]()
Asıl bir tane stand-up'çıya bir Nova yaptılar Barracuda modeline... Of of of metalik gri enjeksiyon 8V motor ve arkaya 285 taban lastikler... Aletin gazına ufacık dokundu adam alet hemen Drift Mode On yaptı yani o derece![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)