User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: otomatik şanzıman arızası yardım..

  1. #1

    Üyelik
    Apr 2010
    Yaş
    42
    Şehir
    ankara
    Mesaj
    240
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation otomatik şanzıman arızası yardım..

    arkadaşlar 2010 model cruze 1,6 otm. bir aracımız var. bazı vites geçişlerinde sarsıntı yapıyordu 3-4 gündür, bugün girneden lefkoşaya dönerken araç sanki manuel viteslerdeki baskı balata bitmiş gibi devir yükselmesine rağmen hızlanmadı ve kavramadı.. durduğumda parktan D konumuna ve R konumuna getirdiğimde yine kavramıyor gaza bastığım zaman birden bire aniden kavrıyor ve patenaja düşüp kalkıyor.
    Şimdi sorun şu ki KKTC deyim ve burada bu araçla ilgili bilgili bir servis yok. götürdüğüm yerlerde lifte kaldılar aracı şanzıman yağına baktık bir sorun yok.. bilgisayara bağladık bir sorun yok. arıza lambası yanmıyor.. tamirci arkadaşlar türkiye ile iletişime geçip sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar. bilgisi veya fikri olan varmı ? başına buna benzer birşey gelen varmı ?
    not: araç 90.000 km de..

  2. #2
    levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jan 2006
    Yaş
    36
    Şehir
    İzmir
    Mesaj
    18.439
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Otm şanzımanın içinde de kavramayı sağlayan balatalar vs var, onlar da zamanla ömrünü dolduruyor. Sizinki de o şekilde olabilir. Veya yeterli yağ basıncını sağlayamıyordur kendi içerisinde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •