lpgye karşı ön yargım bitmez bitmeyecektesaatli saatsiz hertürlü bombadır bu diyorum.
LPG'li araçta patlama (Video) | Ntv.com.tr
lpgye karşı ön yargım bitmez bitmeyecektesaatli saatsiz hertürlü bombadır bu diyorum.
LPG'li araçta patlama (Video) | Ntv.com.tr
Vallahi arabam lpg li videoyu izledim psikolojim bozuldu. Ama bu araba daki lpg nedir sızıntı mı vardı gidip en ucuzunumu taktırdı vs. vs. bilemiyoruz şimdi.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Araba lpgli değil tüp dolu ve muhtemelen birinde kaçak var
Böyle haberler yapıp milleti lpgden soğutanların amk spor gazetesi...
Sigara t
Sabah gördüm videoyu, araç tüp dağıtım aracıymış ve arkada 4-5 tüp varmış lpgli değil yani
sertaç tüp patlamasını birebir yaşadım bu kadar az hasarla kurtulamazki verdigin haberde 6 tüp diyor yandaki araba bile havaya uçardı öyle olsa
Dimi bende öyle tahmin etmiştim çünkü gaz tüp kısmında kaçarsa bizim araçlarda kesiyor direk sistem var yani. İyi komple mahalleyi uçurmamış adam... Çok cesur bir milletiz tüp arabasında sigara içmek nedir ya.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Hayatımda hiç lpg li aracım olmadı hatta son 4-5 senedir bu yüzden komple dizele geçdim.. ama bu demek değilki lpg ye tavrım var..
hayata at gözlükleriyle bakmıyorum.. neticede lpg ingiltere italya dahil çoğu avrupa ülkelerinde çok yaygın..
kısaca avrupanın en gelişmş ülkeleri bile lpg ye sıcak bakılıyorsa yollarında izin veriyorsa lpg bana göre güvenlidir.
bu patlamalara gelince bence tamamen ucuza gelsin diye merdiven altı tabir edilen yerlerde yapılan montajlanan araçlar..
neticede her sene lpg kontrol ve bakımı 2 senede bir sızdırmazlık testi falan yapılıyor yapılan yer profesyönel bir yerse yapılan marka kaliteli bir markaysa bakımları düzenli yapılırsa ben bir sorun çıkartıcağını sanmıyorum..
fifth geardamıydı şimdi biri bulur koyar buraya bir programda merdiven altı montaj yapılmış lpg li bir araç ile profesyönel kaliteli bir markanın lpg montajı yapılmış aracını benzin döküp yaktılar merdiven altı olan bir süre sonra patladı kaliteli marka olana hiç bir şey olmadı onlarda zaten alttan gazı salma olayı var tehlike anında.. alttan gazı saldı...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
öyleyse tamam konu kilitlenebilirbaşka videolarla lpgyi boklamaya devam ediyim ben
![]()
Lpg'li değil bu araç. O markanın benzinli modeli de yok ülkemizde bildiğim kadarıyla. Araç tüp yüklü. Haberlerde gördüğüm kadarıyla.
sahibindende baktım benzinli modelleri var fakat 2005 2008 makyajlı olanlar sanırım , videodaki 2010 küsür model olabilir
link açılmamışdı şimdi açılmış yeni izledim o araç lpg li değil olmasına bence olanak yok hangi ticari parthneri benzinli alır.. arkada tüpler görünüyor büyük ihtimal önde piknik tüpü gibi bir şey var o patladı.. lpg patlaması öyle olmaz lpg patlaması olsa ne o araba ne yanındaki arabalar kalırdı.. kaldıki yangın çıkardı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
dark dogru diyorsunda her patlayan lpgdemi sorun var ? hani sızdırmazlık vs. bakımı yapılmadan olmuyordu bunlarda.ben benzinli arabanın patladığını hiçbir yerde görmedim ancak depoya mermi atacaksın vs. ekstra birşey olacakta oda belki.tehlikesi had safhada ve herkesin başını derde sokabilir heran.kullanılacaksada bizim milletimize göre bir yakıt degil bu.
Yav gardasim gecen lamborghini kaza yapti yandi odami lpg liydi
Saka bi yana lpg nin tehlikesi var kabul, ama benzinin tehlikesi daha fazla.
her patlıyan lpg de sorun var bence en azından %95 inde diyim.. bunun nedeni bana göre türkiyeye lpg ilk girdiğinde denetimsiz denetlemesiz bilmiyende bilende rantı parayı görünce bu işe girdi.. hiç bir standartı kalitesi olmayan kitler takıldı üstüne kötü işçilik binince.. lpg bir standarata kavuşana kadar merdiven altı lpg takılmış araçların sayısı azımsanmıycak kadar çok.. benimde haberlerde denk gelip lpg patladı tarzı haberleri izlediğim araçların çoğu hatta benim gördüğüm hepsi diyebilirim reanult 9 lar doğanlar şahinler eski fordlar v.b ..
Tekrar ediyim ingiliz kadar titiz kılı kırk yaran bir toplum yoktur.. adamlar lpg ye destek veriyorlar.. bildiğim kadarı ile yanlışım olmasın kraliyet ailesinin jaguar ları bile lpg li..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)