Arkadaşlar c6 düşünüyorum manuel;
Aslında 4 senedir otomatiğe çok alıştım, arkadaşımın e92'sini manuel kullanırken zorlanıyorum diyebilirim, yani üşeniyorum açıkcası, vites debriyaj vs. Otomatiği çok mu kötü performans açısından?
Sürücü kısmı çok mu dar diye endişeleniyordum, armağan abi z4'lerden geniş amerikalıları bilirsin dedi, sl'ler kadar genişmiş güzel oldu
Merak ettiğim ls2 ve ls3 arasında cok farklar yok galiba. Vergi avantajından yararlanmak için 2008 modeller uygun oluyor sanıyorum
Onun dışında bu aracın bakımını Ankara'da yaptırabileceğim bir yer var mı? Bakımlarının Bmw'den daha az tuttuğu söyleniyor
Bir de önde 6 tane, arkada fren balatası 4 tane mi var, z06'lara mı özgü bu yoksa? Megafabrika corvette belgeselinde izlemiştim
Renk olarak kırmızı, siyah ve beyaz arasında kaldım aslında, bodykitten sonra sanırım siyah olan daha hoş durur
Cabrio'ları çok hoş görünmedi gözüme bir de bez oluşu vs, targa'ların da arka camları kırılınca çok pahalı diye duydum
Bmw'lerden farklı olarak 100bin km üstü sıkıntı yaratır diye düşünüyorum?
Bu arada araç yurtdışından alınacak
Tavsiyelerinizi dinlemeye de hazırım, bi tane ilanlarda maserati quattroporte var, aslında alıp cdc performance kiti takıp çok güzel hale getirilebilirdi fakat bakımlarının üstünden kalkamam diye düşündüm(fermas'dan parçalarını sipariş geçip Ankara'da yaptırsam bile), bi de km'si yüksek geldi biraz.