çok fazla hızlı ama direksiyon tutuş şekli o hızlarda çok tehlikeli abi aman dikkat et
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
maşallah çok iyi..
Crm performance
bayılıyorum şu gündüz denemelerine... kameranın çekim açısı vs felanda çok iyi olmuş... araca zaten söylenecek kelime yok maaşallah
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
tohan abi binlerce maşallah, hayabusa standartmı yazılım vs varmı? diğer motor nedir ? 6.vites baya iş görmüş![]()
5.vıtes olayını hallettıkten sonra dahdada keyıflı oldu abı beklıyoruz valla her hafta![]()
ümit artık benimle normal motor denemiyorlar sonuç belli 2014 hayabusa da küçük çap lastik vardı birde çok iyi anlamamakla birlikte motor 6 ile giderken 5 zannediyormuş.
zx10 da arkadaşın dediği eksoz varmış fakat kendi emsallerini bir direk geçiyorgelelim su ya lastikler artık çok iyi tutmuyor
Çook hızlı gerçekten telden izlerken bile büyük keyif aldım ,böyle bi aleti bi kez kullansam alkol ve sigara içmek ihtiyacı duymam herhalde Maşallah ,top speed kaç görüyorsunuz?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Silecekler az kalsın ben gidiyorum diyormuşsüratin ne kadar ciddi olduğunu onlardan bile anlayabiliyorum
Çok iyi gidiyor maşallah
Maşallah abi zevkle takip ediyorum aracını kazasız belasız son rollde vites atışın şekilsiniz ya hımına demişsin maşallah ...)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)