Dün arabayı yıkamak için haftasonu da zamanım varken bulunduğum ilçedeki Opet istasyonuna gittim zaten bulunduğum ilçede de bir tane var.Özellikle akşam saatini seçiyorum saat 20 den sonra basınçlı su ile gelen müşteriler arabalarını kendileri yıkıyor çünkü onla ilgilenen elemanın mesaisi 20 de bitiyor.Ben de bunu bildiğim için hep saat 20 ye yakın gidiyorum elemanın da mesaisi bitmeye yakın olunca eleman zeminde kalan diğer arabaların pisliklerini de temizliyor tam kafama göre yıkayabiliyorum.Her neyse dün yine gittim hava kararmak üzere yıkama bölümünde kimse yok eleman mesaiyi bitirmiş gide gele tanıştık 5 dakika bekle şuraları bi temizleyim basınçlı suyu vereceğim sana kafana göre temizlersin dedi.İndim arabadan hava alayım diye arabanın önündeyim elemanın işini bitirmesini bekliyorum.Bitirdi basınçlı suyu yerine koydu hadi eyvallah dedik arabayı makinenin önüne yanaştırmak için bindim arabaya.Marşa basarken aynaya baktım iki araba peşpeşe geldi önde Accent arkada Corolla.Corolla sırasını beklemek üzere efendi gibi kenara çekti Accent benim gireceğimi göre göre arabasını pat makinenin önüne çekiverdi.İndi saniyeler içinde suyu açtı başladı yıkamaya.Sıra var mı falan diye düşünmek hak getire yüzünü benden yana bile çevirmedi hiç.Ben de sinirlendim ama değmez akşam akşam huzursuzluk çıkarmaya en fazla 10 dakika fazla beklerim ne olacak diyorum içimden adamı izlemeyi bıraktım daha da sinirlenmeyim diye.Accentin içinde arabayı yıkayan adamın eşi ve arkada iki tane kız çocuğu var 5 yaşından büyük olduklarını sanmıyorum.Bu arada Corolladan iki genç indi yaşları 26-30 diye tahmin ediyorum.Accenti yıkayan da 35 yaşlarında.Benim yıkamam gerekirken Accent sahibinin yıkadığını görünce noluyor niye verdin sıranı diye sordular bana.Ben de adam geldi sıra var mı diye bakmadı bile atladı direk yanında eşi var diye ses etmiyorum boşverin gider şimdi dedim.Corolladan inenler onun avradını bilmem ne yaparım biz enayi miyiz niye bekliyoruz bilmem ne yaptığımın adamına bak diye bağırmaya başladılar.Accentin sahibine bakarak söyleniyor bunlar.Ya napıyorsunuz diye girdim ikisinin koluna tamam benim sıramı aldılar size dokunan bir şey yok sakin olun diyorum bu sefer de pompacılara bağırmaya başladılar burda sıra yok mu ben şu beyaz arabayı yıkayanın cebine koyarım şimdi diyor hala bağıra bağıra adamın eşine fişekliyorlar.Dua ediyorum Allahım bugün burda bir cinayet haberi olmasın diye.Bu arada Accent sürücüsünün duymamasına imkan yok yani bağırış çağırış kopuyor adam elinde hala araba yıkıyor.Basınç makinesinin sesi de engellemez yani.Accent sürücüsünü katil edecek sözler sarfedildi.Sonra Accent sürücüsü bindi arabasına gitti lafları hiç duymamış gibi.Sağır sultan duyardı adamda sağlam sabır varmış.Corolladakilere de diyecek laf yok.
Geçenlerde birisi Bartında yol vermedi diye levye ile adam öldürüyor,ondan önce Ankarada birisi tek yumrukla yine cinayet işliyor.Her gün bir kavga şiddet haberi.Forumda bile ekonomik kriz konusunda insanların hemen cinleri tepesine çıkıveriyor.
Milletimizin içinde biriken bir sinir harbi olduğuna ciddi ciddi inanmaya başladım artık nerede patlak verirse Allah sonumuzu hayretsin.