User Tag List

Sayfa 1/8 123 ... SonSon
142 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İnsanlar çok gergin,en ufak olumsuzluğa hataya tahammülü kalmamış

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İnsanlar çok gergin,en ufak olumsuzluğa hataya tahammülü kalmamış

Dün arabayı yıkamak için haftasonu da zamanım varken bulunduğum ilçedeki Opet istasyonuna gittim zaten bulunduğum ilçede de bir tane var.Özellikle akşam saatini seçiyorum saat 20 den sonra basınçlı su ile gelen müşteriler arabalarını kendileri yıkıyor çünkü onla ilgilenen elemanın mesaisi 20 de bitiyor.Ben de bunu bildiğim için hep saat 20 ye yakın gidiyorum elemanın da mesaisi bitmeye yakın olunca eleman zeminde kalan diğer arabaların pisliklerini de temizliyor tam kafama göre yıkayabiliyorum.Her neyse dün yine gittim hava kararmak üzere yıkama bölümünde kimse yok eleman mesaiyi bitirmiş gide gele tanıştık 5 dakika bekle şuraları bi temizleyim basınçlı suyu vereceğim sana kafana göre temizlersin dedi.İndim arabadan hava alayım diye arabanın önündeyim elemanın işini bitirmesini bekliyorum.Bitirdi basınçlı suyu yerine koydu hadi eyvallah dedik arabayı makinenin önüne yanaştırmak için bindim arabaya.Marşa basarken aynaya baktım iki araba peşpeşe geldi önde Accent arkada Corolla.Corolla sırasını beklemek üzere efendi gibi kenara çekti Accent benim gireceğimi göre göre arabasını pat makinenin önüne çekiverdi.İndi saniyeler içinde suyu açtı başladı yıkamaya.Sıra var mı falan diye düşünmek hak getire yüzünü benden yana bile çevirmedi hiç.Ben de sinirlendim ama değmez akşam akşam huzursuzluk çıkarmaya en fazla 10 dakika fazla beklerim ne olacak diyorum içimden adamı izlemeyi bıraktım daha da sinirlenmeyim diye.Accentin içinde arabayı yıkayan adamın eşi ve arkada iki tane kız çocuğu var 5 yaşından büyük olduklarını sanmıyorum.Bu arada Corolladan iki genç indi yaşları 26-30 diye tahmin ediyorum.Accenti yıkayan da 35 yaşlarında.Benim yıkamam gerekirken Accent sahibinin yıkadığını görünce noluyor niye verdin sıranı diye sordular bana.Ben de adam geldi sıra var mı diye bakmadı bile atladı direk yanında eşi var diye ses etmiyorum boşverin gider şimdi dedim.Corolladan inenler onun avradını bilmem ne yaparım biz enayi miyiz niye bekliyoruz bilmem ne yaptığımın adamına bak diye bağırmaya başladılar.Accentin sahibine bakarak söyleniyor bunlar.Ya napıyorsunuz diye girdim ikisinin koluna tamam benim sıramı aldılar size dokunan bir şey yok sakin olun diyorum bu sefer de pompacılara bağırmaya başladılar burda sıra yok mu ben şu beyaz arabayı yıkayanın cebine koyarım şimdi diyor hala bağıra bağıra adamın eşine fişekliyorlar.Dua ediyorum Allahım bugün burda bir cinayet haberi olmasın diye.Bu arada Accent sürücüsünün duymamasına imkan yok yani bağırış çağırış kopuyor adam elinde hala araba yıkıyor.Basınç makinesinin sesi de engellemez yani.Accent sürücüsünü katil edecek sözler sarfedildi.Sonra Accent sürücüsü bindi arabasına gitti lafları hiç duymamış gibi.Sağır sultan duyardı adamda sağlam sabır varmış.Corolladakilere de diyecek laf yok.

Geçenlerde birisi Bartında yol vermedi diye levye ile adam öldürüyor,ondan önce Ankarada birisi tek yumrukla yine cinayet işliyor.Her gün bir kavga şiddet haberi.Forumda bile ekonomik kriz konusunda insanların hemen cinleri tepesine çıkıveriyor.

Milletimizin içinde biriken bir sinir harbi olduğuna ciddi ciddi inanmaya başladım artık nerede patlak verirse Allah sonumuzu hayretsin.

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok stresli ülke olduk vesselam insanların tahammülü yok hiçbirşeye.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

Slammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hep sunu soylerım kımsenın kımseye 30 sanıye tahammulu yok ıstersenız deneyın durun yolda bıyerde 30 sanıye ya 1 dakıka bıle degıl belkı ıner arabasından kufreder saldırır vurur bısey yapar anlamıyorum hıc anlamıyorum herhalde anlayıs hosgoru ffalan olmaz bu ulkede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle konularda çok sabırlıyımdır. 30 saniye değil 15-20 dakika yine beklerim sıkıntı olmaz. Akşam eve dönerken ablanın biri önümde stop ettirdi. heyecanla daha da batırdı. ama yaktım dörtlümü bekledim yeşil yandığı halde. geç olsun güç olmasın. Bana da çoğunlukla kibar insanlar denk gelir.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok gerginiz ülke olarak.

Bugün İzmitte trafik polisini "çocuk azarlar gibi" azarladım ve durmaya devam etmem gerektiği halde hadi len diyip basıp gittim.

Konuda %100 haklıydım ama genede yaşanmaması gereken bir dialogdu, her ne kadar polis ses tonu ve seviyesi ile tahrik etse de...

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşı 18 ila 25 arasında olanlar genelde daha bir şiddete eğilimlidir.Trafikte birisi el kol yapsa hemen bir peşinden takip etme eğilimi,kavga yönelim bu yaşlarda en yoğun olduğu dönemdir.

Ben şu yaşımda sabretmeyi görmezden gelmeyi öğrendim bu ülkede yaşadığımdan dolayı.Ne kavga etmeye arabamdan ineceğim arkadaş.Alkollü müdür,kafası dumanlı mıdır,haplı mıdır bilemezsin ki.Arabasında satır muşta rambo bıçağı taşıyanlar da çok fazla.Hele insanların stres yumağı olarak gezdiği şu zamanda arabadan inip kavgaya yeltenmek rus ruleti gibi bir şey.Hani şöyle normal kafayla araya başka nesneler sokmadan kavga etsen bi yere kadar kabul edilebilir dudağın patlar kaşın açılır ya da tam tersini sen yaparsın gidersin evine 1 haftada bir şeyin kalmaz.Ama o da yok.Varsın korktu desinler ben evime tek parça gideyim.

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanları geçim derdi ve para hırsı bürüdüğü için çocuklarını yetiştirirken bazı yerlerde eksik kalıyorlar merhamet,iyi niyet, insanlık,sabır ,tevekkül , vs uzar gider genelde herşeyin zor kazanıldığı halkın fakirleşltirildiği bir ülkede anne ve babalar aman sıranı verme hakkını yedirtme önce sen vur kendini ezdirme gibi sözlerle yetişen ve bunu yanlış yol ile anlatınca böyle bir nesil yetişmeye başladı maalesef. insanın insana sadece insan olduğu için saygı göstermesi gerektiğini bazı olayların gelişiminin insana başka kader ve yollar çizdiğinin tatlı dilin ve sabrın neler kazandıracağının farkına vardırılmadığı hırçın lığın küfürbazlığın marifet olduğu öğretilmesi içler acısı... Allah bağışlarsa bir evladım var ben boyle terbiyesiz ve görgüsüz bir evlat yetiştirmemek için önce insanlara herşekilde güvenmesini öğretmeye çalışıyorum. velahsıl kelam GÖRGÜLÜ KUŞLAR GÖRDÜĞÜNÜ EYLER GÖRMEMİŞ KUŞLAR NE GÖRMÜŞ Kİ NE EYLER.... KİŞİ NE EDER BAŞINA EDER..
    low is low

salihbilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsunluyum ve bir çok şehre de gittim ama bu konuda Amasyayı tek geçerim ister yaya olarak ister araçla herkes saygılı kımse kornaya basmıyor genci de yaşlısı da yoldan biri geçse yol verirler..Yeşilırmağın kenarını gidenler bilir iki araba geçemez kadın park edecek diye bekliyo millet çıt yok kimsede not: kornaya basan varsa plakaya bakın başka şehirden gezmeye gelmiştir keşke her yer böyle olsa...

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaranın mafya babaları diye bi slide gösterisine denk geldim youtube da. Adamların yarısından fazlasına yolda bişey olsa atar yaparsın. Nur yüzlü pambıh gibi amcalar. O videodan sonra anladım ki kimin ne olduğu belli değil kimseye karışmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi yanında eşi olan adama sövene mi yanarsın,sıranı kapan adamın bunu hakettiğine mi yanarsın...yorumsuz aga

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla içimizde var bizim heralde. Dün kız arkadaşımın doğum günüydü dışarı çıktık hep beraber arkadaşlarla. Cumartesi her yer gereksiz adam dolu grupta kız çok bir de acayip gerginim. 2 tane lavuk bir kız arkadaşa laf attı. tiplerinden belli turistler. Gelip burda karı kız kaldırmaya çalışıyorlar. Ceketi çıkardım attım hemen yere sonrası *****. O hırsla birinin burnunu kirmisim. Hem onların tatili zehir oldu hem bizimkilerin sinirleri bozuldu.
    Yani normalde bırak gitsin demi ne gerek var olmezsin ya.Ama işte ne bileyim.. Bizim içimizde var.

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazıları ciddi hakediyor dayağı orası cok ayrı trafikte o kadar sacmalayan ınsanlar varki, bu adamlarla aynı benzını yaktıgımıza bıle üzülüyorum.
    Elleme Sekelesin...

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya neler var adamın bi metre boyu var 3 leşi var. Ne çıkacağını bilemezsin. Şimdi herkes mafya beline makine takan kendini istanbulun sahibi sanıyor. Ben bile sabır çekip başıma ihale almıyorum. Geçerli sebep olmadıkca kıldan tuyden mevzulara girmemek lazım.
    Şimdi senin anlattigin olayda adam eşinin yanında edilen kufurler yuzunden gururu incindi ama ses etmedi mevzu olmasın diye. Alsa tornavidayi taksa kalbine buyur burdan yak. Gitti bi ailenin geleceği.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bi kaç kere sinirlenip dalmaya niyetlendim,ancak sonuç hüsran.biri bildiğin emanet çıkardı,canımı zor kurtardım.
    şimdi kim ne yaparsa yapsın camlar kapalı sövüp yoluma devam ediyorum yada eyvallah abi ))))))) modundayım.yoksa ölüp gidecez bu gidişle

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankaranın mafya babaları diye bi slide gösterisine denk geldim youtube da. Adamların yarısından fazlasına yolda bişey olsa atar yaparsın. Nur yüzlü pambıh gibi amcalar. O videodan sonra anladım ki kimin ne olduğu belli değil kimseye karışmıyorum
    merak ettim videoyu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim taktiğim mecbur kalmadıkça arabayı çıkartmıyorum çıkartırsam gideceğim mesafeye de bağlı çevre yolundan veya geniş ara mahallelerde gidiyorum. Ara mahalle çok sakin oluyor çevre yolu biraz daha kalabalık ama trafik 7 gün 24 saat açık oluyor çok rahat gidiyorsun.
    Ş. merkezine girdin mi iş değişiyor zaten çarşının yolları dar 1 araba anca geçebilecek kadar çoğu yerde bir de buranın insanı m*ldır. Aynaların ve sinyalin ne işe yaradığını bilmeyen var koyan adam sanki süs niyetine koymuş. Ben sakin adamım ama ş.merkezinden geçerken bir gün ya katil olucam ya ölücem o modda gidiyorsun bi şehre bu kadar akıl yoksunu, trafik eğitiminden nasibini alamamış kişiler nasıl toplanmış hala çözemedim, Aynaya bakmadan önüne çıkanlardan mı söyliyim ,sinyal vermeden dönenler mi ,sağa sola bakmadan yol sende olduğu halde son sürat geçenler mi ,kırmızıda geçenler mi yayaların yolların efendisi gibi davranıp yolun ortasından ortasından yürümesinden mi(kaldırım boşa var emenike ), Ters yönden bile bile gidenler mi ohoooo bu liste uzar gider. Uzun lafın kısası Isparta ya gelmeyin gelirseniz arabayla girmeyin Otobüsle işinizi halledin. Sakin adamı delirtirler. Hep mi beni bulur bilmiyorum.

Geçen gün üni. kavşağında kırmızıda bekliyorum yeşil yandı yürüdüm 1 salise geç kalksaydım tam orta göbekten kırmızı r9 giricekti.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak ettim videoyu
    https://www.youtube.com/watch?v=4mLLIPN0O4o :d

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 sene önce trafikte gerçekten hak ettiği için bi arkadasi biraz yiprattim. Yipratirken serçe parmagim 2 yerden kırılmış olay bitip arabaya bindigimde parmagim balon gibi sismisti. 4 kere alçı yapildi fakat parmagim yamuk kaldı tam olarak yumruk yapamiyorum. Ayda 15000 km yol yaptığım için her türlüsü denk geliyor tam arabadan inmeye niyetlenken ne parmağım aklıma geliyor ne gerek var diyip yoluma devam ediyorum. Keşke o gün de ne gerek var diyebilseydim.
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gün boyunca tam olarak mutlu ve huzurlu dolaşamıyorum her zaman illaki bir problem oluyor genelde maddi sıkıntılar borçlar kafamı kurcalıyor her şeyi bırakıp geçsen biri laf atıyor kız arkadasıma tip tip bakanlar yani şu ülkede her gün yüzlerce cinayet olmasına ben gerçekten hiç şaşırmıyorum çünkü bu ülkede ölmeyi gebermeyi hak eden hayvanoğlu çok fazla.Küfürbaz oldum yemin ederim ağzımdan hiç eksik olmuyor sırf bu yüzden gezmeye hafta sonu değil hafta içi çıkarım ne kadar fazla insan var o kadar çok problem oluyor insanların olduğu yerler itici geliyor avm ler çarşı pazar yalnızken problem yok yanımda kız arkadaşım varken sürekli tetikte geziyorum bu nedir ya böyle boktan yaşam mı olur ? Huzur yok güven yok para yok günde 12 saat çalış 1000 lira maaş al böyle sonra insanlar niye gergin.En son mahkemelik olduğumda kaldırıma araba parketmişler dondurma dolabı filan koymuşlar yoldan geçmek zorunda kaldık kocaman yolda otobüs eziyordu az daha arkamı dönmesem ezilicez adam tenezzül edip kornaya bile basmıyor.Tıkladım kapıyı açtı ne var lan bilmem ne dedim abi insan bi kornaya basar sanane lan falan dedi,zaten keko %90 neyse dedim devam ettim.''İndirme beni aşşağıya'' diye bağırdı insen ne olacak lan o..çocuğu dedim bi atladı otobüsten boynuma sarıldı bende dağıttım suratını keşke imkan olsada böyle karaktersizlerin hepsi dersini alsa bazen Dexter gibi kesesim geliyor alayını

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)