O araba mı bu araba mı derken ilanlarda arkadaşımın babasının aracını gördüm.
Araç 2009 model 103k kmde ağır bakımları yapılmış. Lokal boyası var 3 tane ama bana göre boya bile sayılmaz (Marşpiyel, arka tampon, bagaj kapağı). Artık teneke gibi arabaya binmekten sıkıldım istediğim araçlara da bütçem yetmediğinden böyle gemi gibi bir arabaya geçeyim diyorum. Bu zamana kadar onlar sorunsuz bindi bende de bir problem olacağını düşünmüyorum.
Biraz araştırdım 1.6 125 hp yakıt olarak üzülen var üzülmeyen de var. Günlük 7 km git 7 km gel yaklaşık 15 km kesin olarak gittiğim iş güzergahım var. Öyle deli gibi her gün arabayla gezen biri de değilim. Hafta sonları hadi olsun 100 km. Yakıt konusunda 8 lt civarları demişler ama 13 14 lt de demişler ben de aramızda kullanıcısı vardır ümidiyle yazmak istedim. LPG'li kullananlar memnun fakat uyumsuz diye okudum bazı yerlerde.
Zaten kısa mesafe ve aracımın 1.3 75 hp olmasından dolayı 6.5 - 7 lt gibi bir durum söz konusu. Sıkıştırırsam daha bile fazla yakıyor
8-9 lt benim gözümde gayet iyi. Ama binicisi varsa bilgi almak isterim genel olarak nedir ne değildir
F/P olarak doğru seçim olacak gibi duruyor.
Not: bmw mercedes vs. almadıktan sonra bu arabayı da 2 3 yıl satmayı planlamıyorum. O yönden de değerlendirebilecek olursak yorumlarınızı bekliyorum.
İyi forumlar