User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Oto tavan döşeme süngeri yardım

AdoneuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Oto tavan döşeme süngeri yardım

Aracım civic ef sedan sunrooflu zamanında sunroofdan su aldıgı için tavan döşemesi ıslanarak çürüdü çıkmacıdan sunroof aldıgımdada malesef döşemenin süngeri param parça olmuş aracım şuanda kaportada oldugu için döşemeyi bidahaki hafta sonu komple kendim yapmak istiyorum süngerini bulmak ayrı dert malesef çok şükürki döşemesi deri oldugu için kalıp halinde o sünger yerine yapabilicegim o boşlukları doldurabilicegim malzeme vs mevcutmu sizce ne yapabilirim ?

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavan döşemesinde sünger olmaz. Kullanılan kumaş cinsinalt tabakası yaklaşık 4mm sünger olan özel bir kumaştır. Eski kumaş el yordamıyla sökülür. 3000 zımpara ile sımparalanıp alkolle silinir. İyice kuruduktan sonra yeni süngerli kumaş yapıştırılarak kaplanır.

Tavan illa deri olacaksa, zımpara işinden sonra 4mm döşemelik sünger alınır. Önce sünger sonra deri kaplanır.

AdoneuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavan döşemesinde sünger olmaz. Kullanılan kumaş cinsinalt tabakası yaklaşık 4mm sünger olan özel bir kumaştır. Eski kumaş el yordamıyla sökülür. 3000 zımpara ile sımparalanıp alkolle silinir. İyice kuruduktan sonra yeni süngerli kumaş yapıştırılarak kaplanır.

Tavan illa deri olacaksa, zımpara işinden sonra 4mm döşemelik sünger alınır. Önce sünger sonra deri kaplanır.
    sunger dedigim buydu benim o paramparca curudugu icin onun yerine kullanabilicegim bisey varmi? Orjinal derisi kalip halinde olduğu icin sungeri tamamen soyucam.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdoneuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sunger dedigim buydu benim o paramparca curudugu icin onun yerine kullanabilicegim bisey varmi? Orjinal derisi kalip halinde olduğu icin sungeri tamamen soyucam.
    uydurma işi çok zor tavan için. normal koltuğa bile uydurmada her zaman iyi olmayabiliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)