User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: piyasası düşük otomatik sedan tercihi ... hyundai veya mitsubishi ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

piyasası düşük otomatik sedan tercihi ... hyundai veya mitsubishi ????

Az çok takip ettiğim kadarıyla hyundai elentra 2004-2006 ve mitsubishi lancer 2004-2006 model araçların otomatikleri fiyatları bütçeme uygun geliyor bunlar hakkında bilgi paylaşımı yapacak arkadaşlardan yardım bekliyorum.

yada 2-3 ay daha bekleyeyip aklımdaki araç olan honda jazz 7 ileri otomatik olanlar için beklemelimiyim ? şimdiden tşkler

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amacı ve kime alındığını söylerseniz iyi olur bence Çünkü eşinize yada kız kardeşinizde kullancaksa hiç düşünmem eski modeli alırım ( çünkü çoğunlukla illaki vuruyorlar ) çok değer kaybetmez Lancer ve elantra Jazz'dan daha büyyük kanımca. Park sorunu yoksa Jazz almam. Biraz elini yüzünü oynarsanız Elantra baya yakışıklı oluyor.
    Heaa benim için önemli bir konu var. Lancer,Elantra ve Jazz arasında büyük klasman ve işlev farkı yok. ikiside bizim için araba sonuçta; ben olsam TEMİZ olup nispeten ucuz olanı tercih ederdim. Tabiki bu yazdıklarım benim görüşüm
    Saygılar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istediğin iki araçda bende vardı jazz ı bu kış sattım.. hyundai de sonata var.. jazz da 7 ileri hikaye biraz ego tatmini. sonsuz devir muhabbeti falan onlara fazla kanma.. güzel araç şehir içi için ideal ama azda yakmıyor..

hyundai elantrada güzeldir ama madem alıcan 2004-2005 falan ben sonata öneririm .. seni şaşırtıcak bir lüksü konforu donanımı rahatlığı vardır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben elantra ve sonata arası fiyat farkını bilmiyorum ama SONATA üst klasman araç. 2.eli nasıl bilmem. "DARKMOON" nickli abimiz bu konularda baya bilgili idi; onun bu araçlara bilgisi ve sevgisi üst düzeyde. O diosa ben alırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilginiz için tşkler öncelikle ; çoğunlukla eşim aracı kullanıcak ve boya ve değişen takıntım yok çünkü ehliyet yeni alıyor ve diğer detayda fazlasıyla şehir içi kullanıcaz, ailemize yeni üyede katılmak için yola çıktı şöyle söyleyeyim bütçemizde 18-22 lira arası seyrediyor

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jazz tam bayan arabası tavsiye ederim . 7 ileri sizin baktığınız kasa olanlarından kullandım bi müddet çok kolay kulanışı bisiklet gibi .acemi için iyi araba.. yakıtıda iyiydi bence 7 litreyi geçiceğini sanmam sakin kullanımda .

beratyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam eşiniz kullanacaksa hatchback bir araç daha mantıklı gibi, jazz derim ben kullanımı da kolay gerçekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jazz arıyoruz ama fiyatlar *****

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mitsubishi'nin parca fiyatlarini arastirmadan acele etmeyin bence.
    imkan varsa birkac ay bekleyip gonlunuze gore olan jazzi almalisiniz diye düşünüyorum. ..
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncelll....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lancer 1.6 4 ileri otomatik var araç konforlu güzel sağlam sıkıntısı yok fakat 100 km de 40-55 krş yakıyor benzinle kullanıyoruz lpg siz düşünürseniz 2007 model 59 binde mi tam öyle birşey satmayı düşünürüz

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son zamanlarda piyasasını bilmiyorum ama bora da bakılabilir sanki o paralara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 s40 2.0 otm var (136 hp)..

yapılması gerekenler ;

ufak tefek kaporta işleriyle komple boya (tavanda güneş yanığı var), iç döşemeleri (koltuk, kapı, tavan), göğüs havalandırma ızgarası kırık, farın bir tanesi soluk, motor takozu kırık..aracın toplanması lazım..bence 5 bin tl masrafla çok güzel olur.

ilk sahibiyiz km si orj 151 bin, büyük olmayan kazaları oldu..çoğunluğu sürtme..lpg hiç takılmadı..

13 bine veririm..
    Crm performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertantamer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lancer 1.6 4 ileri otomatik var araç konforlu güzel sağlam sıkıntısı yok fakat 100 km de 40-55 krş yakıyor benzinle kullanıyoruz lpg siz düşünürseniz 2007 model 59 binde mi tam öyle birşey satmayı düşünürüz
    özel msj attım haber bekliyorum sizden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yeni ehliyet alınıcak kişi için Jazz'ı ele direkt. Kaputun ucunu göremiyorsun yaklaştığını anlamaz deydirir. Arka cam görüşü kısıtlı ayrıca 7 ileri otomatik'i yokuşlarda berbat bir performansa sahip ve hemen kaydırma yapıyor. Acemi birinde frenden ayağını çekip hemen gaza basma çevikliği beklenemez veya çift ayak sürüşü.

Klima full açık + şehir içi dur kalk + biraz da seri kullanım ile 480 km yol gitmiştim.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 lancer otomatik var bizde yaklaşık 10 yıldır duruyor. Taş gibi araba ve inanılmaz rahat ve konforlu , annem kullandı yıllarca şimdi kız kardeşim kullanıyor. En ufak problem çıkarmadı bugüne kadar , ilk defa bu ay arıza ışığı yaktı oda katalitik konvektörü bozulmuş bunlarda kronikmiş , onun nedeni de aracın devirli kullanılmaması zamanla tıkanıyormuş , haliyle yıllarca bayanın altında olunca.. Şanzımanında sıkıntı yaşamadık hiç ama bizimki 120.000 bin km de tabi ilerisi ne olur bilinmez. Ama lancer kesinlikle tavsiye ederim, jazz falan alt segment bir kere o ktonforu rahatlığı kesinlikle vermez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özel msj attım haber bekliyorum sizden
    Geri dönüş yaptım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertantamer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geri dönüş yaptım.
    bütçemi oldukça aşıyor başka önerilerede açığım

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımda var 2006 model otomatik lancer. Şehir içi 9 - 10 Lt arası lpg tüketiyor. İçi oldukça ferahtır. Aynaları büyük olduğundan arka görüş iyidir.

Sorun çıkartan bir araba değil rutin bakımlar haricinde 60.000 Km dir masrafsız biniyor.

Bayan için ben olsam sedan bir araç düşünmezdim. Geri manevrada zaten sorun yaşıyorlar sedan ile daha da zor olur.

jazz kullandım 7 ileri olayı hikaye, cvt şanzımanı youtube dan izlerseniz mantığı kavrarsınız.

Kendim colt kullanıyorum amt şanzıman. Araç güzel ama ön direkler görüşü biraz kısıtlıyor, ayrıca amt (yarı otomatik) olmasından dolayı yokuşta kaydırır.

F/p olarak piyasanın üstünde bir araçtır diyebilirim.

İlk aracı olacaksa ve model takıntısı yoksa daha uygun parça maliyeti olan clio 1.6 A/T gibi bir araç alırdım ben olsam. Güzel araçtır fazla fazla işinizi görür.

Alternatif olarak polo - micra - ibiza - 206 bakılabilir.

Siz yine de kasko yaptırın mutlaka araca.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)