5 kasa f10 için hazırladımız ufak bir video umarım hoşunuza gider , sizce dunku miata ve bmw 1 seriesinden sonra nasıl olmus bu ?
Güvenlık kameraları nasıl olmus![]()
5 kasa f10 için hazırladımız ufak bir video umarım hoşunuza gider , sizce dunku miata ve bmw 1 seriesinden sonra nasıl olmus bu ?
Güvenlık kameraları nasıl olmus![]()
konsept güzel, bi ara göbeğe patlıyodu amadronela çekildi sanırım?
1:08 de kırmızı araba geri fitese taktı kaçıyo ahahaha baktı üstüne yan yan araba geliyo ama güzel olmuş bi önceki gibi kalite
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Eline sağlıkBir tavsiyem var arada müzik sesini kısıp bize motor sesini verebilirsin
Coğrafya kaderdir
0:41de ıyıkı vurmadınız sol on tekerı gecen aynısını yaptım tabı ben el frenı magduruyum amortısor tablası dıngıl amortsor mılı olarak komple masrafım cıktı ıslak yoldan korkardım artık ıslakta bırak el frenını frene basmam
Ama guzel vıdeo basarılı kurgu![]()
Ve ılk 10 sanıyeden sonra lan burası turkıye dedım hep yabancılardan goruyoduk bu sekılde cekımlerı getey guzel![]()
Çalışmalar güzel fakat her izleyenin öncekiler hakkında da fikir sahibi olması açısından bence tek başlık altında videoları toplayıp sürekli güncelleyerek gidersen daha iyi olur hemde konu dağınıklığı olmaz![]()
güzel olmuş
Soyağın orda bu hareketleri yapan bir ben sanıyordum iyi bari yalnız değilmişim) Video çok başarılı bu arada
Oha baya kalite yalnız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)