"Hayatınızın tek bir karesini dondurmak isteseydiniz ve o kareyi ölürken yanınızda götürmeniz mümkün olsaydı, hangi anınızı seçerdiniz?"
Nebıl Özgenturk...
cvp vermenız baya bı zaman alıcak...sadece dusunun ıstedım...
"Hayatınızın tek bir karesini dondurmak isteseydiniz ve o kareyi ölürken yanınızda götürmeniz mümkün olsaydı, hangi anınızı seçerdiniz?"
Nebıl Özgenturk...
cvp vermenız baya bı zaman alıcak...sadece dusunun ıstedım...
tünay hakkaten sormuşsun soruyu.. hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçtiya ilk araba alınma anı yada ilk öpücük.. karar weremedim
sapık demeyin şimdi ama
![]()
Abimler kaza yaptığında 2sinide sağ salim gördüğüm an..
benden 1 yaş ufak olan kardeşim .. doğduğumdan beri yanımdaydı hep beraberdik taki geçen sene work and travel için abd ye gitti onu geri döndüğünde beklerken ben wc ye gitmiştm geldiğimde annem babam onun yanındaydı oda ordaydı 3 ü bi anda gözümde aynı karedeydi .. hayatımdan daha önemli 3 insan aynı anda ... o anı isterdm
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Asker dönüşü havaalanında ailemle kucaklasmamı hic unutamam![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yanımda olduğu o an...
Abim askeri görevinden geldiğinde çok küçüktüm,o dış hatlar kapısı açıldığında ağlaya ağlaya koşup sarılmıştım.başımı karnına koyduğum o anı unutamam bir fotoğraftır benim için.
komur atesının et ıle bulustugu an![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Sanırım CRX'imin rizeden beklerken pederin rexle köşeyi dönüp geldiği an ve anahtarları elime verip hayırlı olsun dediği an![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
babamın sedan ve dizel araba almak istediğini bile bile, herkesten habersiz gsi alıp dükkana geri geldiğimde:
'hem tek kapı, hem 2000 motor.. aferin aferin...' dediği an![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
sevmeye başladığım ilk an ve bu zamana kadar geçen 7 senede birlikte olduğum her andan bir kare olabilir...
dünyalıklar bi yana eşimi her gördüğümde içimde tarifsiz mutluluk ve huzuru yaşadığım an..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)