User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 170-250 TL Arası Satılan Coiloverlar Hakkında

35AB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

170-250 TL Arası Satılan Coiloverlar Hakkında

2000 model Civic'imi bu aralar düşürmeyi planlıyorum leylek görüntüsü beni rahatsız etmeye başladı hepten.Ancak bu düşürme işi kafamı çok kurcalıyo bu konuları çok araştırdım ama son kez bir konu açayım dedim.170 liraya coilover buldum takım fiyat ama ucuz etin yahnisi yavan olur misali almaya çekiniyorum.Bu coiloverlar neden bu kadar ucuz? Alsam ne gibi sıkıntılar çekerim dip basık gezmeyi düşünmüyorum lastik çamurluk arası kapansa benim için yeterli yerle bir olsun istemiyorum.Ne kadar güvenlidir bu coiloverlar?Dezavantajı sadece konfor mu?Yoksa bu youtubeda ki soğuk pres yapılan arabanın sekerken kontrolü kaybetmesi gibi yuvarlanır mıyız Ne tavsiye edersiniz bir türlü karar veremiyorum.Bi yandan diyorum la nolacak zaten dip basmıcam o kadar da kötü değildir konforu.Bi yandan da ucuz olmasından dolayı vazgeçiyorum.Bana bir akıl verin

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yay al spor yay

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim açık söyleyeyim piyasada 500 tl verilecek yapılan custom coiller bile o fiyata çıkarken, senin alıcağın coil yaydır muhtemelen. Coilover amortisör ve yaytan oluşan kısım. şimdi aldın amortisöre taktın onu birazda bastın. amortisör miliyle akalalı problemin olucaktır bu sefer. yay, konfor ve amortisörün ömrüne hiç girmiyorum bu durumda zaten. bence aracınıza yay varsa ki vardır gidip marka yay almanız en güzeli.
    TR - B13

Utku85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    170 TL'ye takım coilover olmaz.
    170 TL'ye takım düzgün sıfır spor yay bile olmaz.

2004 senesinde 200 TL'ye 206'ya alıyorduk, ki sadece önlere...
    Gerisini sen düşün.
    Drehmoment ist wichtig

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    170 lira dediğim ürününün linkini paylaşsam olur mu serbest mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35AB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    170 lira dediğim ürününün linkini paylaşsam olur mu serbest mi?
    Paylaş, sorun olmaz.
    Drehmoment ist wichtig

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HONDA C

Ürün bu.Anladığım kadarıyla bunlar coil spring olarak geçiyor yani amortisor falan vermiyolar sadece yay.Nedir bunların aslı astarı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HONDA C

Ürün bu.Anladığım kadarıyla bunlar coil spring olarak geçiyor yani amortisor falan vermiyolar sadece yay.Nedir bunların aslı astarı.
    Orjinall Skunk2 200 küsur sterlin olması lazım yani 800 TL, vergisi falan derken 1000 TL + olur.

Kısaca bunlar imitasyon ve alma.
    Drehmoment ist wichtig

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki 170 liraya satılan tein marka yay alsak nasıl olur yorumları okudum herkes memnun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki 170 liraya satılan tein marka yay alsak nasıl olur yorumları okudum herkes memnun
    Sahte olur, kısaca o fiyatlara alabileceğin sıfır kaliteli yay yok.
    Tein amerika satış fiyatları 200-300 dolar arasındadır.
    Drehmoment ist wichtig

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısaca cop artı amortisörlerede işlem lazım bide top gibi sekiyor

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Coil degildir o fiyata satilan. Spor yaylar var evet kullanan arkadaslarimda var hepsi memnun.
    Kendim kullanmadim ama bi sakinca gormuyorum. Sana tavsiyem kullanan kisilerin yorumlariyla ilgilen, bir mali kullanmayip dedikodusunu yapan cok olur bu ortamlarda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tein yaydan almaya karar verdim şimdi tek sorunum 5 lik mi almak lazım yoksa 6-4 mü daha iyi olur.6-4 için kendi amortisörler yetmez herhalde 5 lik daha uygun olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesınlıkle yay alma sag sol yukseklık farkı felan oluyor EK kasada. Elınden iş gelıyorsa isim vermıcem piyasada ben coil yapıyorum dıen fırmalarda bu urunlerı kulanıyorlar.

ön amartisorlerını 4 cm kısaltırsın. Tavasını curutursun. Bu urunu amotisor kovanına kaynaklarsın yada kaynaklatırsın. KEndı elınle yapmıs oldugun coiloverın
    olur. hayırlı ugurlu olsun. Amartisorlerı kısaltman sart.

Senı tek memnun etmeyecek olan sey belkı emın olmamakla bırlıkte sekme durumu? ama bu sekme durumunu belırleyen en onemlı sey yay ve amortisor.
    yanı amrtisorlerın kendını cok salmısşlarsa aracın seker. aynı sekılde amartisorun sertlık durumu ıyı ama yay sertse ona yapcak bırieşy yok.

Sen dedıgım gıbı yaparsın begenmezsen. İZmitt sanayıde yay dondurur koyarsın gayet ıyı olur..

Aslında boyle işleride pek sevmem ama bız yaptık gayet oldu 500 600 isteyen adamlardanda ıyı yaptık..

Bu arada su takımın yarısından bulsak arakdasın brodwayınede yapcaz. 2 yay 2 dişli satmıyorlar.

Bu arada arkayı basmak ıcınde yıne orjınal tavalarını 4 cm asagıya kaynaklıyorsun. Orjınal yaylarınla en dusuk malıyetle basılmıs oluyor. konforluda oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amn uzak dur derim kendini aniden yolcu koltuğunda bulman an meselesi çok sağlıksız rezil bi ürün , ben eg kasada kullanıyorum en kısa zamanda değiştiricem ,bulabilirsem benim araca komple yay ve amartösör bulup takıcam

junkers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesınlıkle o fıyattakı coilden basmaktan çok aracına sekme alırsın ha takarsanda koprulerden uzak dur.

dogukan_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba konuyu gorunce yazmak istedim bende senın gibi alıp almama konusunda cok kararsız kalmıstım eskı aracım eg kasa sedanda kullandım ilk seferde yanlıs takmıstım cok sert olmustu ön ile arka yayları dıkkat etmedık takarken cok sıkıntı olmustu sonra degıstırdım normale dondü alırsan buna dıkkat etmenı onerırım.simdi yıne sedan ek kasa kullanıyorum bunada aldım istemeyerekte olsa ve arkadasların bahsettıgı gıbı amortisorlerım orjinaldı ve bayagı salınmıslardı bır ay ıcınde hepsı gıttı resmen otobus gıbı yaylanmya basladı araba heryerde sonrasında arastırdım 4 tane orjinal amortisor alıp tekrar bu yaylara takmaktansa coilover arayısına gırdım ve sonunda jom blueline ları aldım ve cok memnunum imkanın varsa bekle arastır ılla bıyerden cıkar sifir olmasa ıkıncı elini al pişman olmazsın. bu ucuz yayları alıpta sonuna kadar savunan insan yoktur herhalde illa bı sıkıntısını görmusutr herkes

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dogukan_39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba konuyu gorunce yazmak istedim bende senın gibi alıp almama konusunda cok kararsız kalmıstım eskı aracım eg kasa sedanda kullandım ilk seferde yanlıs takmıstım cok sert olmustu ön ile arka yayları dıkkat etmedık takarken cok sıkıntı olmustu sonra degıstırdım normale dondü alırsan buna dıkkat etmenı onerırım.simdi yıne sedan ek kasa kullanıyorum bunada aldım istemeyerekte olsa ve arkadasların bahsettıgı gıbı amortisorlerım orjinaldı ve bayagı salınmıslardı bır ay ıcınde hepsı gıttı resmen otobus gıbı yaylanmya basladı araba heryerde sonrasında arastırdım 4 tane orjinal amortisor alıp tekrar bu yaylara takmaktansa coilover arayısına gırdım ve sonunda jom blueline ları aldım ve cok memnunum imkanın varsa bekle arastır ılla bıyerden cıkar sifir olmasa ıkıncı elini al pişman olmazsın. bu ucuz yayları alıpta sonuna kadar savunan insan yoktur herhalde illa bı sıkıntısını görmusutr herkes
    blue liner fiyatlarının da maşallahı var.anlaşılan ucuza kapatamıcaz bu işi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)