yaa şerefsizler ikisine birden uyumlu yapsalar olurler sanki biraz daha beklicem ps4 ve xbox one de çalışan istiyorum arkadaş ben![]()
bu arada satılık g27![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
G27de su driving force'taki tus yok diye çok sinir oluyordum ( yuvarlak dönen zımbırtı) buna koymuşlar baya hoşuma gitti. Onur'unkine ek olarak satılık g27![]()
H shifter'ı opsiyonel yapmışlar bu sefer. Bakalım ona kaç para isteyecekler ve g27 ile uyumlu olacak mı? Bu arada satılık G27![]()
g27 ps4 te ve xbox one da çalışmayacakmı artık? Tamda sistem toplamayı düşünüyordum. Bu arada temiz 2.el g27 ye ne kadar verilir ?
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Ben g27 imi buradan birine 450 tl ye satmıştım. Tertemizdi. Zerre çizik darbe izi yoktu. =) Ama o zaman sıfırı 700 lira idi. Sanırım kur falan derken yükselti şuanki fiyatlara =)
günümüzde yarış similatörleri kadar gerçek kullanım similatörleride iş yapıyor neden daha gerçekçi bir görünüme gitmek varken konsol görünümüne gidiyorlar bence g29 ortadaki konsol görünümü dışında bi ekstrası yok iç aksam özellikleri ve değerleri g27 ile aynı bu olucak 1.500 lira g27 en kötü gene 800-900 de kalıcak bari bi eklenti olsa gam yemesek
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
Yeni seti bilmem de reklam filmi cok rezil olmamis mi. Tepkileri gorebildigimiz 2 sn lik ekran var gerisi sadece oyun ici gorseli olmus. Madem bu kadar iyi urun neden adam gibi reklam videosu cekmemisler enteresan. Shifterin da ayri satilmasi buyuk ihtimalle kullanmayan kisiler icin paket fiyatinin daha asagi cekilebilmesidir.
fanatec serisi ve trustmaster t500rs gibi ürünler varken bunlara para vermek saçmalık![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Güncel kurlarla onlarında değeri artacağı için yinede Pazardaki yerini koruyacaktır logitech. Onun haricinde g25-27 serisi görsellik vs olarak gerçeğe yakın olsada konsol kullananlar için zorlanılan durumlar oluyordu. Heleki DFGT de bile real time ayarlar yapabilirdek g27 sahibi olup uğraşmak zor olsa gerek.
Ha bende ekleyeyim alınmayı düşünük g27-25
dinamomotorsport.net
g27 alınır
p.s. dh ölücü team was here![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)