2015 Yılı motor ödülleri arkadaşlar.
Home | International Engine of the Year 2015
2015 Yılı motor ödülleri arkadaşlar.
Home | International Engine of the Year 2015
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
İ8 her detayıyla efsane olacak bir araba,kesinlikle hakkıydı..O değilde Ferrari'nin ödül almadığı yıl var mı ya![]()
Satılık 1.4Tsi CC...
BMW son senelerde sadece tasarımsal olarak değil motor teknolojisi olarakta çok üst seviyelere geldi. Hakkıdır.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Hacim konuşunca Ferrari hemen ortaya çıkmış. Liste ben de japonlardan kimseyi görmedim en çok ona şaşırdım. Elektriklide Tesla üstünlüğü devam ediyor ama tahtını yakında sallayacaklar bence bmw olsun vw olsun geliyorlar.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Bmw tebrik etmek gerek.Bugunlere gelmek hic kolay olmadi kolay degil e30 gibi bir kasadan f lere gelebilmek .
1 litre ecoboost neden o kadar yüksek puanlar alıyor ki. Ne tüketimde ne performansta rakiplerinden daha iyi değil. Güç eğriside dizeller gibi orta devirlerde güçlü, üst devirlerde soluğu kesiliyor. Abartılacak hiç bir tarafı yok.
Ferrari hala 458'in kaymağını yiyor helal olsun valla 5-6 senelik motorla bu hızla gelişen teknoloji de hala liderliğe oynamak...
anlam veremediğim nokta ise bmw 2.0d 116ps. neden böyle bir motor yaptılar ki 1.6sından daha fazla güç alırken??
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)