Bir kaç gündür 4 lü leri açtığımda göstergede 4 lü lerle birlikte yanıp sönmeye başlayan bir lamba var aşağıda fotosu var bu lamba nedir ne anlama geliyor bilen var mı ?
![]()
Bir kaç gündür 4 lü leri açtığımda göstergede 4 lü lerle birlikte yanıp sönmeye başlayan bir lamba var aşağıda fotosu var bu lamba nedir ne anlama geliyor bilen var mı ?
![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Cidden ilk defa gordum bende merakla beklıyorum kesın bılen bırılerı cıkacaktır
Araç marka modeli nedir ? Kullanım kılavuzuna mutlaka yazıyordur ne olduğu.
Araç opel senatör araçta çeki demiri var evet ama daha önce yanmıyordu bu gün fark ettim ve dediğim gibi dörtlü lerle birlikte yanıp sönüyor.
Gösterge Panelinde Yanan Arıza Işıkları Ne Anlama Gelir? | Mobil Oto Servis
Sanırım sizin işaret 26 numaralı işarete benziyor.Ufak tefek farklılıklar olabilir.Elektrik bağlantısı şase yapmış olabilir.
Öncelikle soketi bir temizleyelim bakalım ne olur zaten kapağı kırılmış toz kir su vs. ne olsa giriyor içine uygun bir kapakla kapatmak gerekir sanırım.
Hepinize teşekkür ederim bir göz atayım olmadı elektrikçiye gider gösteririm bakalım normalmi anormalmi.
Arkadaşlar römork soketini söktüm bayağı kirliydi wd40 ile temizleyip bakımını yaptım ama hala 4 lüler ile birlikte yanmaya devam etti.Elektrikçiye götürüp gösterdim römork soketi olduğu için o sürekli yanar normaldir dedi siz ne diyorsunuz bu konuda ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)