User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yanlış mı düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorlar?

Vuh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yanlış mı düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorlar?

Merhaba abilerim, kısmetse bu yaz ilk arabama kavuşacağım. Hem fiyatların çok yükseklerde seyretmesi, hem yakıt fiyatları, hem de ilk arabam olacağından dolayı Twingo düşünüyoruz. Etrafımda arabayı yeni almış benim gibi hevesli ama öğrencilikten yakıta para kalmayan, arabasını sadece uzaktan izleyen onlarca kişi var (Twi benzinde 25 lpgde 17 krş diyorlar)
    Ama gel gelelim kim beni internette Twingo ilanı kovalarken görse olm salak mısın 1.2 araba yokuşta çekmez bastı mı gitmez karda kışta evde bırakmak zorunda kalırsın git bak cart curt demediğini koymuyor
    Şimdi kim yanlış düşünüyor? Temiz bir openair düşürsek hem ne güzel açılan tavan, yakıt az, motor sorunsuz, iç mekan benim için çok uygun (yatak olma ve arka koltukları katlayabilme olayları tam benlik), fiyatlar da uygun diyorum. Cidden kışın anahtarı evde bırakmam gerekir mi? Yada yokuşta birinci vitese atmak toplumca ayıplanan bir olay mı nedir bu olayın aslı

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben herzaman bana bu sekilde konusanlara siz daha iyisini alin ben boyle mutluyum diyip geciyorum

Sehir icindeki perfirmansi yeter hatta kisin kar lastigi ile herkes kalir sen gidersin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafif araba neden cikmasin yokusu ?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çok konuşanlara "şu mübarek günde sevabına 3-5 kuruş atın da daha iyisini alalım" de, kaybolup giderler..

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşünce güzel umarım içine sinen bir araç bulursun
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim dayimin bu tip durumlar icin guzel bir lafi vardir

"Akil verme para ver!"

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugüne kadar en az 10 araç değiştirdim. Ailece sahip olduğumuz 50'den fazla araç olmuştur. Hepsi geldi gitti ama 97 yılında sıfır aldığımız Twingo hala duruyor. Kesinlikle yanlış bir tercih olmaz, için rahat olsun bence.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yokusuda cıkarsında inersnide baskasının agzı torba degilki büzesin konusup duracak onlar yada onlar yatıracak kapıda sen fıldır fıldır geziceksin bosver.
    ben kiayı alırkende dediler yapma etme vs. diye ya sen alma tamam kardesim cok istiyosan ben alıyım istersen alınca konusursun diye.
    bunu diyenin %80'i incelediginde ha güzelmiş ha budamı varmıs haa bu benim arabada bile yok bunda nası var triplerine girdi, kalanıda kendine *** sürdürmemek için aynı sekilde yarım agızla soylenmeye devam etti.
    1881 - 193

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o motor o kasayı çeker mi, küçücük araba .sursam devrilir, karda yağmurda gitmez vs vs.
    sanarsınki hepimiz MIT bitirmiş yüksek mühendisleriz ve bahsi geçen arabaları oturduk teknik ekiple fabrikada proje tasarlarken beyin fırtınası yapıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twingo iyi tercih olurda 25 kuruştan fazla yakar o araba gibime geliyor.piyasa patlamadan önce 2009 da falan bende sarmıştımda kaza anında içinden çıkamayabilirim diye korkup uzak durmuştum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokuş çıkamayacak araba mı var yauv. he tabiki son model dizel bir araba gibi tırmanayabilir ama her yere girer çıkar düzgün bir araba merak etme. ancak yakıt konusunda bence de 25 krştan fazla yakacaktır. openairler oldukça güzel gözüküyor. içine sinen olursa hiç kaçırma

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standart çok bilmişler takma geç. Bir araç tasarlanırken kaç tane mühendisin, teknik bilgi sahibi insanın hesabıyla kitabıyla tasarlanıyor bizim ahmet mehmet aga tek cümlede hepsini yok sayıyor.

most_evil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Twingo sahibiyim ve motor gayette güzel çekiyo hatta çok memnunum motordan. Aracım 240.000km de ve benzinli.Şehir içinde 30 35 kuruş civarı yakıyor ama aracı eşim sabah akşam tam işe giriş çıkış trafiğinde kullanıyor. Kar kış olayına gelince,ben kış lastiğiyle bu kış defalarca Uludağ a çıkıp geldim,şehir içinde bi karış karda da gezdim hiç bir zorluk sorun yaşamadım.Uygun lastiklede kimsenin kışın zorluk çekeceğini sanmam.Yedek parçaları büyükşehirlerde kolay bulunuyor ve uyumlu parçalar da var ama trim parçaları biraz araman lazım bulunca da ilk fiyatlar gözünü korkutmasın çünkü önceden zor bulunan parçaları bazı kurnazlar çok çok yüksek fiyattan satmaya çalışıyorlar bu parçayı bulamazsın diye inanma!çok daha ucuza ve hatta sıfırı bile daha ucuza bulunabiliyor. Openair düşünüyorsan brandanın su almadığına emin olun genellikle ön köşelerden alır öncelikle.Elin biraz yatkınsa çoğu şeyini kendin yapabilirsin bu konuda da çok zevkli araçtır. Neyse daha yazarımda çok uzun olur aklına takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twingo çok tatlı araba halen içimde var bitane almak openairli bence kesinlikle çekişten yana sıkıntı yaşamazsın köpek gibi gider piyasasıda ölü değil bence hiç düşünmeden al.yakıtıda çok ekonomik diyor bütün kullanıcılar.bence parasını tamamen hakeden bir araba 8-10 lira arasına güzel bir twingo alınabilir . ve açk hava filtresiyle muazzam böğürüyor
    Hakkı Can Eryüzlü...

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gideceğin yere sol şerit yerine sağ şeritten gidersin, o bütçede öğrenci için en makul araçlardan birisi

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben Mercedes'i alırken, 2800cc bu, uçar falan dediler. Hiçte uçtuğu kaçtığı yok şükür milletin ne dediğine bakma, 1.2 o kasa için iyi bir seçenek.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakımlısını aldıktan sonra hiçbirşey olmaz. Biraz yüksek model ve donanımlı bakın derim.

1 Sene kadar 1997 model alize kullandım. Aldığımda 189.000 Km de idi aldığım gibi lpg taktırdım, yağ su bakımı, fren disk -balata değiştirdim.

Araç şuan 210.000 Km de arkadaşıma sattım. Hala taş gibi biniyor.

Çekmez yürümez diyenler güncel araçlar ile kıyaslıyorlar ise haklı olabilirler ama abartılacak kadar da gitmeyen bir araba değil.

Her hafta İst - Sakarya yapardım, milletin kardan araba çıkaramadığı yolda kar lastikleriyle istanbuldan geldim hiçbir sıkıntı yaşamadan.

Alacağın arabada genel kontrol harici kaput açma teli - koltuk yatırma kolları - havalandırma ızgaraları ve klima ya da havalandırma panel düğmelerine iyice bak.

Alacağın araç hayırlı olsun.

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twingo alınır her türlü binilir özellikle openairli alman olur 1.2 gitmez etmez diyorlar şehir için en ideali sol seritete cıkarsan sagdan sagdanda gidersin ufak tefek ögrenci bütcesiylede bişiler yaparsın miss gibi kullanırsın ögrenci insansın sunucta herşey ekonomi o dönemlerde
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Vuh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sağolun iyi ki varsınız Ben Twi kovalamaya devam edeyim o zaman
    Az yakan motoru nispeten sorunsuz öğrenci işi araç tavsiyelerine açığım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)