Camii bahçesindeki ışık hoşuma gidince birşeyler çekiverdim. Fotografları telefonla çektimMaşallahlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.
MAŞALLAH.
Camii bahçesindeki ışık hoşuma gidince birşeyler çekiverdim. Fotografları telefonla çektimMaşallahlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.
MAŞALLAH.
değişik bir tarz olmuş beğendim maşallah
orta okuldayken yeni çıkmıştı bunlar remus egzozlu vardi bi tane trabzonda gazlayınca sesine hasta oluyorduk severim bu kasayi maşallah
Maşallah kazasız belasız gerçekten çok güzel.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Maşallah fotolarda gti da çok güzel allah kaza bela vermesin yalnız o egzozla camiye gitmek sıkıntı olmuyo mu![]()
Maşallah... ip gibi ip, kalmadı pek böyle 306 gti. İyi bakın elinizden geldiğince
Paçalıkları nasıl neden yaptın biraz detay verebilir misin bende yapmayı düşünüyordum ne zamandır . Maşallah aracın cok güzel kazasız belasız inşallah
Daha öncede typeR'a yapmıştık. Şık duruyor ama tabi arabasına göre değişir kimi arabada alakasız durur yani. Misal typeR'a gti'dan daha çok yakışmıştı. Dediğim gibi aksesuarcılardan arayıp bulduğunuz uygun bir paçalığa yazı yaptırabilirsiniz.
Yok ben hazır al tak istiyorum derseniz. Google amcaya "sparco paçalık" yazın ilanlar dökülüyor zaten. Herkese keyifli forumlar
![]()
eh seni bee...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)