Connecting site... Bu aracı bilen veya bu kişiyi tanıyan var mı acaba?
Connecting site... Bu aracı bilen veya bu kişiyi tanıyan var mı acaba?
ilandan anladığım kadarıyla fırax oto muydu öyle bi yerin arabası.. sürekli bmw süsleyip satıyorlar.. Bundan önce siyah f30 vardı aynı donanımda.. Araba hakkında bilgim yok malesef..
Hem km yüksek hemde hasar kayıtlı , ayrıca sonradan m paket yapanlar normallerden 3-5 yukarı isterken bu arabanın fiyatı baya baya altında , hasar kaydını ve kazasını iyi araştırmak lazım bence
bu araç olmamış fiyatı yüksek sonradan takılan m tamponlar cok uyduruk duruyor.
bide twin lafını görmeyi verelim hemen cift turboyu yapıştırıyor. bindigi aracın ne oldugunu hiçmi merak etmez. twinpower turbo, twinturbo değil![]()
1881 - 193∞
Benim gözümde kısaca ÇÖP![]()
Bmw nin kaderine tukureyim hepmi cakala duser bi araba![]()
2 parça boya var deniyor. Tek resimden kaput, çamurluk, tavan etti 3 parçabu mu şeref bu mu namus bu mu ticaret?
Yemin ediyorum bizim oto sanayide ki ustalar sanatci![]()
Pert araba alıyorsan yada almaya niyetin varsa söylenenleri bir kenera bırakmalısın
Adam kendi malına *** atacak değil.
Makina ile gitsen adam makinada o boyayı çıkartmıyor.Kapının değiştiğini yada kaputun filan ne ustalar var çözemiyorsun.
Airbagleri zaten y.dışı torpido değişikliğine gidiyor direk.Tamir ettirenlerde var ama arabasına göre değişiyor iş.
Hasar kaydını sigorta şirketinde dosyada tutuyor satarken mesajla yada başka yerde çıkmıyor mesela.
Sende arabayı alırken bir kağıda imza atıyorsun ki bu adamlar o imzasız arabayı satmazlar.
Arabayı aldım sigorta şirketine dosyayı kapattırıyor hop tramer işleniyor.
Sende o kağıda imza attığın için elinde patlıyor filan
100.000 lik arabayı çakallık yapıp 80 e alırsan olacağı bu oluyor.Ondan sonra satıcıya küfür![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)