kanım dondu şerefsizimgülmekten karnıma ağrılar girdi
Yaaa kusura bakmayın,hayvana bak dıyebılırsınız benım için ama yarıldım amk..agshshshshsjsjsjsjsjsjsjshafahshsgs![]()
ulan bu nasıl bır dıngıllıktır..adam cıktı arabadan ustu başı paramparca olmuş,tam çizgi film sahnesi...kurban olduğum rabbim akıl dağıtırken tüp sırasına girmiş bu eleman,neyseki canına bişey olmamış,çok güldüm ama gece gece
![]()
ben hala idda ediyorum tup patlamasi bu kadar az hasarla kalmaz.. konusunu acmistim bu videonun herkes tup dedi ben lpgde israr ediyorum![]()
Yahu tüp patlasa o adamın parcaları 4 yana savrulurdu ..burdaki olay tuplerın contalardan hafıf kacırmasıyla arabanın içinde biriken gaz ile alakalı..adam arabaya atmış tüpleri bir gece boyunca sabaha kadar salmış gazı tüpler...akabinde manzara bu şekil![]()
yahu gülerken kendimden utanıyorum,rabbim kimseye yaşatmasın,ne ürkmüştür adamcağız...
Ahuahahauasdhdasd![]()
![]()
ulan tutamadım kendimi kahkaha attım ya
![]()
ne yiyip ne içiyolar anlamıyorum ki :S
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Epey olmadı mı bu video çıkalıya da benzerini izledim ben.
Ya izlememe rağmen yine bastım kahkahayı bir gün fabrikadan kovirem diyecekler diye korkuyorum![]()
Drone 1 bu 2ahhahhahah
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Tövbe tövbe yanlış anlaşılmasın ama araba patladığı zaman kahkahayı patlattım araba resmen yapacağın işi s...keyim der gibi patladı![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
hhahhhahah![]()
bildiğin çizgi film sahnesiyarıldım gülmekten. o söför koltuğunu detaylı temizlikte kurtarmaz.
Byte-R
instagram: dogancglr
ev kizi diye köyden aldiği karınin gerdek gecesi travesti olduğunu gorse bile bu kadar sasirmaz o adamcok komik mk ya
ömür boyu sigaraya son reklamı gibi AKEasgdshdkjmaölsşçdasdashbdkmld
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)