User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 21 Haziran 2015 - Polo GTI - Istanbul Park - 2.32,49

Shendelzare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

21 Haziran 2015 - Polo GTI - Istanbul Park - 2.32,49

Merhabalar, en son aracım stock haline daha yakından araçta 2 kişi ile birlikte 2.36,8 gibi bir süre yapmıştım. Ondan sonra araca birçok parça eklendi ancak tabiki bunlarda beraberinde bir sürü problem getirdi ve stage 2 Revo yazılım ile (powershop custom değil, paket revo yazılımı) yaşadığım problemlerden dolayı o günden beri süre deneyememiştim pistte zaten araya kış girdi falan filan. Şimdi bir çok sorunu aştım, revo ısrarla benim aracımda sorun olduğunu söylesede powershop bana paramı iade etti ve aracımı stock haline döndürdü, daha sonra ecufast anadolu bayisinde zeki ile birlikte onların stage 2 yazılımı attık ve şu an tamamen aynı setupla herhangi bir sorun yaşamıyorum, revonun tutumu cidden beklediğim gibi değildi ve beni hayal kırıklığına uğrattı. Neyse bu konuyu daha fazla uzatmayayım ve videoya geçeyim.

Pitte lastik basıncı düzenlemesi sunulması çok iyi bir uygulama olmuş ancak herhalde yeni bir uygulama olduğu için tam oturamamış. Buğra abiye sorduğumda 4 kişi 4 lastik aynı anda yapacaklar demişti (yada ben öyle anladım) ama öyle olmadı tek kişi geldi falan orda biraz vakit geçirdim. Sibop kapaklarını önceden sökmemiş olsam bir turluk zaman kadar zaman geçirirdim herhalde orda Videoda 20:20'den itibaren en iyi turumu izleyebilirsiniz harry's laptimer'dan da gözüküyor zaten tur zamanları. Bir önceki hızlı turumu beyaz Passat CC nin son virajlarda yavaşlatmasından dolayı buğra abinin brifingde önerdiği "yavaş gidin mesafeyi açın sonra zaten denk gelmezsiniz" taktiğini 1 tur boyunca yavaş giderek, arayı açarak uyguladım ancak yine son virajlara doğru aynamda 106 ve ahmet abinin cuprayı görünce hızlanıp önlerinde kalmak istedim ama artık çok geçti son virajlarda önüme geçtiler bende bunları düzlükte geçemem 2.34 le kaldık diye düşünürken 106 düzlükte beklediğimden yavaş çıktı ve ahmet abide çok sağolsun 1. viraj çıkışında önümü açtı. 106nın önünde çok sert fren yapmak istemediğimden viraja çok iyi giremesemde yine iyi döndüğümü düşünüyorum ve başlıyorum hızlı tura. Gayet güzel önüm bomboş giderken 8. virajın sonunda bordüre biraz fazla çıktığımdan dolayı araç arkasını bırakmaya başladı bende ters yöne müdahale etmeye başlamışken arka kaymada direk devreye giren ve bu araçlarda kapatılamayan esp hemen müdahale etti ve aracı çok hız düşürmeden rayına koydu oradanda çok zaman kaybetmeden çıktım ve önümde yine o beyaz Passat CC'yi gördüm 9. viraja beraber yaklaştık bende dibine girip risk oluşturmak istemediğim için biraz içerde kalarak geç ve sert fren yaptım o şekilde sanırım olması gerekenden biraz daha yavaş bir şekilde 9. virajıda dönüp 10 a bağlandım. Bu aksiyonlu turumun süreside 2.32,49 olarak çıktı ve beni gerçekten tatmin eden bir sonuç oldu. Bu araç karşılaşmaları ve 8 deki hata olmasa 2.31'in sonları gelebilirdi sanırım ama oda sonbahara inşallah.

Değerli yorum ve görüşlerinize açığım, hem ben hem okuyan herkes yararlansın.

Araç ;
    2012 Polo GTI
    Volkswagen Racing Cold Air Intake
    Forge Recirculation Valve
    Kumho V70A - 215/40R17 Semi Slicks
    Enkei RS+m Wheels
    Motul 300V 5w-40 oil
    Tarox Big Brake Kit B30-6 323x28 F2000 discs + Motul RBF660 hydraulic fluid + Tarox Corsa Pads
    EcuFast Anadolu Stage 2 Software
    ST XTA Coilovers
    Iskender Turboback Straight Pipes + Supersprint Rear Muffler
    NGK BKR7EIX Spark Plugs
    R8 Ignition Coils
    Replica Forge Intercooler

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrik ederim onur çok güzel süre çıkmış.Hatasız gitmek tabi zor ama genel itibari ile bence gayet güzel.Düzlükte aynadan seni gördüm düzlüğün sonunda soğutmaya alırım diye düşünmüştüm.Çizgini bozmıyım diye sola yapıştım Sürede benimde payım var

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur maşallah tek tur soğutup neler yapmışsın
    Hedefine ulaşman dileğiyle
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sure gercekten cok iyi tebrikler.Gopro yu kaska baglayinca guzel aci oluyor kafama yatti valla bi dahakine bende oyle yapiyim

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.32 çok güzel bir değer maşallah. Komple fren kiti ile ilgili bana fiyat anlamında yardımcı olurmusunuz
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takdir edilesi bir hazırlanma ve derece güzel canlı seyrettim zaten
    iat ını merak ettim pistte

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrik ederim Onur süre güzel, sürüş temiz, ısınmadan bolca tur atabilmen de ayrıca güzel olmuş Daha da inecektir süre bence gidişi falanda gayet tatminkar olmuş.. Açık ara 1.4 tsi süresi gelmiş oldu bakalım kim zorlayabilecek senin bu süreni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahm_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim onur çok güzel süre çıkmış.Hatasız gitmek tabi zor ama genel itibari ile bence gayet güzel.Düzlükte aynadan seni gördüm düzlüğün sonunda soğutmaya alırım diye düşünmüştüm.Çizgini bozmıyım diye sola yapıştım Sürede benimde payım var
    Çok sağolasın valla iyi oldu benim için

Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur maşallah tek tur soğutup neler yapmışsın
    Hedefine ulaşman dileğiyle
    Çok teşekkür ederim abi inşallah düşücem daha

Alıntı Caner B. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sure gercekten cok iyi tebrikler.Gopro yu kaska baglayinca guzel aci oluyor kafama yatti valla bi dahakine bende oyle yapiyim
    Çok teşekkür ederim, kaska bağlamayı bende dlf plaka 1m in körfezdeki videolarında gördüm baya hoşuma gitti izlemenin verdiği hissiyat açısından. Sabit kamerayla çekilmiş videoları izlerken sıkılıyorum ben böyle işin içine biraz daha girilebiliyor gibi 1m li arkadaş kaskta tam ağzının denk geldiği yere bağlamıştı sanırım ama benim kaskın orası gopronun tabanının oturamayacağı kadar keskin o yüzden bende yana takıyorum, eğer kaskınız uygunsa ağız kısmıda baya hoş oluyor.

Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.32 çok güzel bir değer maşallah. Komple fren kiti ile ilgili bana fiyat anlamında yardımcı olurmusunuz
    Teşekkür ederim dahada iyileşicem umarım. Tarox fren kitinin türkiye distribütörü istanbul maslak sanayi sitesinde powershop, onlarla iletişime geçerseniz fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim yusuf abi, elm327 cihazıyla ve ipadde dashcommand programıyla büütn seansın logunu aldım ama henüz inceleme fırsatım olmadı. Onu inceleyince iat yi de görebiliriz orda, yazarım buraya onu ve herhangi merak edilen başka birşey varsa.

Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim Onur süre güzel, sürüş temiz, ısınmadan bolca tur atabilmen de ayrıca güzel olmuş Daha da inecektir süre bence gidişi falanda gayet tatminkar olmuş.. Açık ara 1.4 tsi süresi gelmiş oldu bakalım kim zorlayabilecek senin bu süreni
    Gerçekten iyi gitmesinin dışında sorunsuz gitmesi o kadar yaşadığım sıkıntıdan sonra hayal gibi geliyor çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakana. Aldığım loglara falan bakalım belki biraz daha hızlandırabiliriz diye düşünüyorum uygun görürseniz bi ara uğrayacam size. Çok hızlı tsi lar var ama hepsi roll peşinde inşallah pist günlerine gelirlerde rekabet oluşur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ELM327 wi-fi ve Harry's Lap Timer kullanarak çok güzel video çıkardı. Gaz, fren tepkileri ve devir saati bile eklenebilirdi video'ya keşke öyle yapsaydın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ELM327 wi-fi ve Harry's Lap Timer kullanarak çok güzel video çıkardı. Gaz, fren tepkileri ve devir saati bile eklenebilirdi video'ya keşke öyle yapsaydın.
    Onu biliyorum ancak daha önce denemediğim için riske girmek istemedim, telefon zaten sadece harry ile bile çok ısınıyor bide elm + gopro bağlantı yükünde overheat hatası verebilirdi. Ayrıca bendeki elm nin dandikliğinden sanırım onla bağlantı kurunca telefon onu modem olarak görüyor ve normal 3g interneti kesiliyor, elm üzerinden bağlantı almaya çalışıyor. Mesela aynı şekilde gopro ya wi-fi üzerinden bağlanınca telefon onu modem sanmıyor 3g üzerinden veri akışı devam edebiliyor ama kamerayada bağlı oluyorsunuz, elm de o şekilde çalışmıyor o yüzdende gps te çalışmıyor haliyle. Biraz araştırıp çözüm bulursam hallederim o işide çok güzel videolar çıkar.

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah . Aracı yakından gördük. Taroxlar kiti kendini hemen belli ediyor. Sizde hakkınız vermişsiniz. Tebrikler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HUSNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah . Aracı yakından gördük. Taroxlar kiti kendini hemen belli ediyor. Sizde hakkınız vermişsiniz. Tebrikler.
    Çok teşekkür ederim daha iyileşicem inşallah.

Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    IAT 45-55 arası gezmiş best lapte ama baya bi oynak halde. Max 59 görmüş Min 36 görmüşüm.

bu9rak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel sürüş polo gti zaten düşündüğüm bir araç videoları gördükçe içim kıpır kıpır oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Güzel sürüş, güzel süre tebrik ederim

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrikler, keyifle izledim. 50 fps de çok keyifliymiş. Viraj hızları çok başarılı, hem sana hem V70'e tebrikler. KU36 lar ile alakası yok sanırım V70'in, çok daha başarılı gözüküyor.

8'de ESP iyi devreye girmiş, aynı yerde ben baya atraksyon yaşamıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bu9rak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel sürüş polo gti zaten düşündüğüm bir araç videoları gördükçe içim kıpır kıpır oluyor
    Valla ben ilk alıcağım zaman 2012'de yani, dizel giuletta falan bakıyodum iyiki almamışım şimdiye çoktan sıkılmış olurdum ondan, bunu satmayı bile düşünmüyorum hala beni tatmin eden bir araç

Alıntı Gökhan Kavuştu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel sürüş, güzel süre tebrik ederim
    Teşekkür ederim, daha iyileri hedefimde

Alıntı ozans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrikler, keyifle izledim. 50 fps de çok keyifliymiş. Viraj hızları çok başarılı, hem sana hem V70'e tebrikler. KU36 lar ile alakası yok sanırım V70'in, çok daha başarılı gözüküyor.

8'de ESP iyi devreye girmiş, aynı yerde ben baya atraksyon yaşamıştım
    Evet youtube'un 50-60fps desteği getirmesi çok iyi oldu çünkü böyle videolarda cidden fark yaratıyor. V70A'nın basınçları bu sefer doğru düzgün olabildiği için gerçekten harika bir yol tutuşu sundu bende bunu geç fark ettiğim için süre öyle son turda geldi aslında KU36 larda baya su tahliyesi var o yüzdende yüzey kaybı daha çok V70A ya göre herhalde.

Sizin videonuzu görmüştüm bide wagon araç arkayı kaybettiğinde toplaması çok zor ama baya iyi reflekslerle toplamıştınız. Bizde esp giriyo direk, bazen sinir bozucu zamanlarda girip yavaşlatsada orada baya iş yaptı

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Onur tebrikler, kısa videoyu aracının konusuna eklediğinde youtube hesabından izlemiştim bunu da arada

Özellikle fren kitinin etkisi tartışılmaz bence oem haline göre, nacizane görüşüm frenaj noktanı bazı virajlarda bi tık daha ileriye taşıyabilirsin gibi geldi bana videodan ama tabi araç içinde olan sensin, güvenli limit en iyi oradan hissediliyor .)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur tebrikler, kısa videoyu aracının konusuna eklediğinde youtube hesabından izlemiştim bunu da arada

Özellikle fren kitinin etkisi tartışılmaz bence oem haline göre, nacizane görüşüm frenaj noktanı bazı virajlarda bi tık daha ileriye taşıyabilirsin gibi geldi bana videodan ama tabi araç içinde olan sensin, güvenli limit en iyi oradan hissediliyor .)
    Öncelikle teşekkür ederim, ilk turlarda bi geç fren deniyorum 11 den sonra ama baya bi geç durduğum için sonra fazla zorlamadım ama erken fren yaptığım yerlerde var tabiki, çıka çıka gelişicek umarım.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur konuyu yeni görüyorum Süre çok iyi, hatta şahsi kanaatim, frenlere ve piste az daha alışınca,semi slickle 2.30 altı süreler görürsün Maşallah.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)