Herkese Merhaba , uzun aradan sonra tekrar bir roll video geldi.
Deneme yakın arkadaşlarım çevresinde dostca yapılmıştır.
Araçlar
Chevrolet Camaro RS
Seat İbiza Cupra RED
Camaro : Stock
Seat İbiza Stage 1
70mm duz boru
Custom Downpioe
Herkese Merhaba , uzun aradan sonra tekrar bir roll video geldi.
Deneme yakın arkadaşlarım çevresinde dostca yapılmıştır.
Araçlar
Chevrolet Camaro RS
Seat İbiza Cupra RED
Camaro : Stock
Seat İbiza Stage 1
70mm duz boru
Custom Downpioe
Cok guzel video olmus ya ahahaha,uzunda ruzgar falanda pek etki etmemisVideo 250-60 larda falan bitti sanirim
Son kisimda cok iyi olmus eheheh![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
bu camaro mu bilmiyorum manisada goruyorum sarı ortası siyah şeritliç cok güzel araç gerçekten maşallah
Cupra stg1 olduguna eminmisiniz ? Basınç saatine dikkato basınçlarda stg 1 nasıl oluyor ?
Dr.Ecu
cupra hiç stage 1 gibi gitmemiş maşallah.
O saat o halde kırmızıya dönüp ikaz yaktıgında 1.5 ve üzeri basıyor.eğer stg 1 araç 1.5 basıyorsa 2 ne oluyor ?
Birde cont. 1.5 yada üzeri gidiyor yani peak değil.
Dr.Ecu
basınç saati 1.5üzeri kırmızı yanıyor, bence peak dışı çok basınç görmemiş, timing stocka yakınken zaten basınçta basılsa, araba yürümez,, ben stock timingle denedim) . Burda camaronun performansını irdelemek lazım, motoru, gücü ağırlığı, ona göre yorum yapılabilir.
Evet haklısınız ancak stock dv bide dsg de ne kadar dayanır bilinmez.benden tavsiye dv edinin biran önce
Dr.Ecu
Hmm stage 2 yapmisiz haberimiz yok, guldurmeyin beni arac stage 1 basinc saati 1.5 vurunca kirmizi oluyor. Stage 2den haberin yoksa soyleyim, izmirde DB Cupra. Engin abi ile de vidyuz var izle stage 1 ve 2 farkini anlarsin. Stock hali 1.1 peak vuran arabaya 1.5 peak vurunca stage 2 demek oldukca komik kaldi ki aracta wastegate bile YOKrsa yazilim, komple 70mm egsoz+70mm downpipe, ek olarak sesli forge dv. Speclerim bu, stage 1 arabaya "stage 2 bu"demek iltifat oldu gerci, tesekkurler
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)