Arkadaşlar bütçenin düşmesi nedeniyle ilk talebimi değiştirmek durumunda kaldım. Yeni Bütçem 60.000TL ve 2. el yada sıfır araç bakıyorum.
Merhaba arkadaşlar,
bu aralar kendimi zorlayıp bir araç almak istiyorum. Mevcutta Getz 1.4 otm. LPG'li araç var. 100.000km'ye geldi ve performans namına zaten birşey yok. ayrıca bagajda yetmiyor. Bu nedenle sıfır bir araç almayı düşünüyorum. aklımdan Seat Leon ST 1.4 tsi FR act 150 DSG (FR plus +Kış paketi+geri görüş) var. Bu konfigürasyonun fiyatı yaklaşık 80.000'e geliyor. Yaklaşık yılda 20.000km yol yaptığım için açıkçası benzin kullanımı düşündürmüyor değil. Gerçi çok az tüketim değerleri olduğuda belirtiliyor. Ancak bu aracın Dizelini konfigüre etmek istesek oda bundan yaklaşık 10.000TL daha pahalıya geliyor.
Sizce Seat leon mu yoksa o araç o paraları etmez şu model dizel otomatik araç çok daha iyi diyebileceğiniz bir araç var mı?
Sıfır araç yerine ikinci el bu fiyattan daha düşük araçları da değerlendirebilirim.
Bu konuda sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.
Arkadaşlar uzun arayışlar + iş yoğunluğu nedeniyle ancak bir araç alabildim. Konuyu bu şekilde kapatmak istiyorum
2013 Seat Leon 1.6 TDI DSG + Led paket+media paket 28.000km'de.
Şimdilik bir sıkıntı yok. İlerleyen zamanlarda resimlerinide eklerim.
Bu araştırma evresinde yardımlarını esirgemeyen ve tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.