User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Kargo ile ilgili sıkıntı(Yurtiçi)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kargo ile ilgili sıkıntı(Yurtiçi)

Genel olarak çevremde işlerim aksak olmasıyla tanınırım bir işi yaparken bin bir türlü zorluk gelir başıma
    yaklaşık 20 gün önce bir sebepten dolayı (yıne bir terslik) bir anda 300 lira borçlu düştüm borcu hiç sevmediğim için hemen telefonumu satar hallederim dedim sorun değil zarar etmek dedim.Telefoncuya götürdüm anlaştık,ertesi gün kutusunu garantisini götürüp paramı alıcaktım her şey yolunda gibiydi eve gidiyorum asansörde telefonu cebimden çıkarırken telefon yere düştü sert düşmedi bir yeri kırılmadı hiç bir şey olmadı sandım ama farkettim ki telefon şarj almıyor her neyse yolladık servise servis 18 gün bekletti ve dün yollamış telefonu hiç bir şeyden haberım yok eskişehirdeyim öylesine maıllerıme bakarken farkettim telefonumu yollamışlar takip koduna filan baktım yurtiçi kargo teslim etmiş teslim edilen kişi benmişim gibi gözüküyor teslim edilen yer belirsiz teslim edilen kişi belirsiz telefon la bu kimlik kontrolu filan yapmadan teslim edilir mi ? Şimdide telefonum kayıp arıyoruz dıyolar fakat inanmıyorum kargoda çalıştım daha önce umurlarında olmaz şikayet var.com a şikayeti bildirdim ordada müşterimizle görüştük diyorlar kimsenın aradığı sordugu yok.Diyelim ki buldular getiriler telefonu o telefona zarar gelip gelmediğini nerden bilicem ben.Genel merkeze şikayet etmek istedim telesekreterden başka bir şey çıkmıyor karşıma

Pazartesi günü mahkemeye gitmeyi düşünüyorum fakat nasıl bir yol izlemek gerekir bilmiyorum ne yapmak gerekir fikirleriniz almak istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon şuan faturasıyla garantisiyle kutusuyla başka birinin elinde

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polise git tutanak tuttur bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polise git tutanak tuttur bence
    Bu isin isleyis tarzi bu sekilde mi oluyor yani ?

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce böyle bir olay görmedim, ama başlangıç olarak tutanak tutturup şikayetçi olmak mantıklı olan.

en azından yol gösterirler.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kargon hangi şube tarafından teslim edilmişse oraya git, kargo teslim tutanağını, imzayı gormek istediğini soyle

kontrol et, senin olmadığı ortaya çıkıcağından kim teslim etmiş ise onun sorgulanmasını iste

eğer en kısa surede sorununu çozmeyeceklerini soyler iseler haklarında yasal işlem başlatıcağını soylersin ki o duruma getiriceklerini düşünmüyorum

çünkü kargo firmaları bayilikler üzerine çalışıyor call center en fazla not düşer oraya

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kargon hangi şube tarafından teslim edilmişse oraya git, kargo teslim tutanağını, imzayı gormek istediğini soyle

kontrol et, senin olmadığı ortaya çıkıcağından kim teslim etmiş ise onun sorgulanmasını iste

eğer en kısa surede sorununu çozmeyeceklerini soyler iseler haklarında yasal işlem başlatıcağını soylersin ki o duruma getiriceklerini düşünmüyorum

çünkü kargo firmaları bayilikler üzerine çalışıyor call center en fazla not düşer oraya
    Kargo şirketleri kadar gevşek iş yapanlar yoktur zaten yanlarında çalıştım biliyorum firmaların insanlara yolladığı promosyon şeyleri açıp içeride dağıtıyorlardı mesela.Bu işide tamam tamam diyip geçeceklerini biliyorum babam gitti görüştü çalışanları filanda tanıyoruz şubedeki ben defalarca telefonda görüştüm hiç kimse geri dönüş sağlamadı pazartesi önce şubeye sonra karakola gidicem orada ne yapmak gerekirse söylerler artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)