Bu aralar çipli yeni ehliyetlere geçiceğimiz söyleniyor ama ne zaman olucak net bir tarih bulamadım
Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Bu aralar çipli yeni ehliyetlere geçiceğimiz söyleniyor ama ne zaman olucak net bir tarih bulamadım
Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
çipli ehliyet normalde 2014 de gelicekti ve tamamen çipli sisteme geçilcekti lakin başlamadı bile. Ehliyet kursundaki hocalarla konuştum (4-5 farklı kurs) hepside 2016dan önce yeni sisteme geçmicekler dedi hatta sertifika sistemine bile geçemicekler dedi yani bu sene yok doğru bilgi ise
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
Ben bu yılın temmuz ağustos ayları diye duymuştum bir de 18 tl ücreti varmış
peki stajyer ehliyet hakkında bilgisi olan varmı o da 2009dan beri yapım aşamasında amaresmilesmis diyolar
yok abi ya benim ehliyete yazılmama 6 ay 14 gün var 2012 den bu yana her arkadaşım yazıldığın sen son dönemsin senden sonra stajyer ehliyet gelcek felan dendi hala gelmedi geçen hafta arkadaşım yazıldı onada dendi son sizsiniz diye ama kurs hocaları 2016 dna önce girmez diyolar hatta hepsi sen ehliyeti alırsın hala girmez o sistem diyodu
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
ama şöyle bi şey var daha onceden bu konunun ustune kımse durmuyodu ama bu sefer kesınlesmıs dıyo herkes cogu haber sıtesındede yazıyo buyuk sıtelerde ornegın mıllıyet haberturk gıbı 1 ocak 2016da giricekmis yururluge
ehliyetimi alalı neredeyse 14yıl oldu, hala yok yeni sistem gelecek, yok stajyerlik gelecek, yok yeni çipli gelecek. Ne kadar zor bir sistemmiş değiştiremediler bir türlü![]()
Ehliyetimi D ve A2 yaptım ve daha bugün aldım bildiğimiz ehliyet yani çipli falan değil
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
Hadi ehliyeti geçtik. Pasaportlar da sözde çipli olacaktı. Martta yeni Pass aldım. Halis muhlis eski tip pass.![]()
Arkadaşlar ocak 2016 da yeni ehliyet yasası yürürlüğe girecek diye haberler var.
Ayrıca pasaportlarda çipli ama bizim görebileceğimiz bir yerde değil diye biliyorum.
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Yeni konu açmadan, buradan sorayım.
Ehliyetimi kaybettim. Yenisini çıkartma ücreti hala 101 TL mi yoksa 30 tl ye mi düştü.
Ayrıca Yeni chip li ehliyetler ne zaman dağıtıma başlanacak. Yakındsa onu beklemek mantıklı
Benim ehliyet 3 defa çamaşır makinasinda yikandi, 8 parcaya ayrildi puzzle gibi birleştirip bantla yapistirdim. Fotoğraftaki kim bende cikaramadim, yenisi gelecek diye bekleyip durdum, hoş şükür 3 yildir bir Allahin kulu durdurup ehliyet sormadi![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
2008 den beri gelicekde gelicek.. gelirsede zaten 5 yıl falan geçiş süresi tanırlar yani gene 5 yıl eski ehliyetlerinizi en kötüsü kullanırsınız..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
konuyu hortlatıyorum
ehliyetimi değiştireceğim..yeni ehliyette motorsiklet için tekrar sınava girmem gerekiyor mu ? yoksa eski ehliyetim 11 senelik olduğu için direk motorsiklet ehliyetide ekletebilirmiyim ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)