91 Seneleriydi ilk doğdugum dk ne heycanlıydım abilerim okadar özenle beni bir araya getirdiki değerli olduğumu anladım .Fabrikanın önüne ilk çıktığımda benimle aynı aynı adı taşıyan renk renk arkadaşlarımla fotom bile var fabrikada bir dizi testten geçtim ama anladımki asıl test şimdi başlıyor ….
Bir tıra yer ayırttılar en öne bindim tır bizi havalanına götürdü yolculuk sırasında benle beraber 2 siyah 2 beyaz 3 kırmızı crx daha vardı. Onlarla konuşarak yolculuğa çıktık . İndiğimde Türkiye yazıyordu .Bir Japon olarak ve boyumdan dolayı dışlanmıştım. Küçük görülmüştüm.1.75 boylarında adamın biri spariş ettirmiş beni. Orda işlemler bitti gümrüktenmi geçmişiz nolmuş?? İndiğimde 34 plaka bir yerdi bilemedim neresi olduğunu .Sahibime kavuştum İlk günümde koşu testinden geçirdi. Beni tanımadığından ilk gün tekletti ama hatasını yüzüne vurmadım. O gece hava güzeldi yanıma benden daha kısa ama 2-3 cm yüksek bi araba geldi. Adı peugeot 205 miymış neymiş. Sahibim onunla yarışmam için yan yana koydu beni.Benle ilk defa o an konuştu hadi kızım geç şunu bunu yapabilirsin dedi. Duygulandım ama duygularımı kontrol edip yarışa odaklandım. Çok motive oldum heralde start verilince ayağım kaydı patinajda nereye gideceğimi şaşırdım. Toparlandım ateşimde 75 derecelerdeydi ama 2. vitesde yan yanaydık acımadım 3 e hızlıca atıp yardırınca tutunamadım ayağım gene kaydı ama farkı hızla açtım bitsin artık diye bakıyordum ki birden frene bastı korktum ölücem diye ama elimden geldiğince çabuk durdum ve sahibim benim kapımı kapatıp üstüme gururla yaslandığını anladım bu arada ateşimi indirmeye çalışan fanım beni serinletti. Aradan baya zaman geçti…
Çok değiştim gözlerime angel takıldı. Birde yeni ayakkabılarım oldu ama duydumki ayakkabılarım 1500ytl miş üzülmesin diye hergün hızlı gitmeye çalışıyorum ayakkabıların hakkını vermeliyim ama ağırlar döndürürken zorlanıyorum Bir gün yağlı pis bir yere götürdü beni buradan çıkmaya can atıyodumki 15 gün kalıcamı duydum sonuçta mutlu son turbo takıldı onu hemen sevip bağrıma bastım
Ama sahip gaza basınca turbo bana çok gaz veriyor bende gaza gelip yardırıyorum ayağım 3 .vitese kadar kayıyor ama mutluyum. Geçenlerde sağ gözüme kamyon çarptı 2 gün üzüntüden uyuyamadım ama sahip hemen yenisini aldı Bana burada çok iyi bakıyorlar….
Bir çok kişiyi geçiyorum hatta geçenlerde ödüllü yarışta 1. oldum diye kupa bile verdiler çok sevindim. 91 senesinde arkadaşlarımın zenginlerin elinde olduğu aklıma geldi şimdi ise o züppeler porşe ferrariye ilk göz ağırları olan arkadaşlarımı sattılar. Ama şimdi anladımki asıl zenginlik kalpteki sevgide şimdi o ferariler yanıma gelsin diye can atıyorum. Bu arada sevgili fabrika, kardeşim olmuş adına CR-Z koymuşsuznuz ama daha yollarda göremedim. Umarım oda zenginlerin eline düşmez. Sahibim beni seviyor ve iyi bakıyor hatta yanıma arkadaş bir araba bile aldı beni satıp alır diye düşünüyordum ama öyle yapmadı. Sen gönlünü ferah tut fabrika Türkler az parayla çok iş yapan CRX hastaları benim rahatım burada gayet iyi….
By Görkem TUĞRAL