Öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun,
Eşimle beraber sektörün içindeyiz, kendisi Opelde ben de Skodadayım, çalışma saatleri ve izin günlerin konusunda biraz problem yaşayabilirsin. Hafta içi izin kullanabiliyoruz ama teslimat olduğu gün veya işlemin olduğu gün mecburen kullanamiosun, çok fazla izin biriktirebilirsin
Şahsen haftasonu satışlarımı hafta içi her güne yaydığım için bazı haftalar izinsiz geçiriyorum.
Beyin yorgunluğu çok fazla, gün içerisinde hem işlemin olacak, hem satışın, hem yeni müşteriler aynı anda da sürekli telefon bağlayacaklar.
Dolayısıyla vücut dayanmıyo bi yerden sonra, bu soylediklerim sirkülerin fazla olduğu bayilerde geçerli.
Kredi hesaplamalarını, ötv raporlu işlemlerini, araç fiyatlarını hatasız vermen gerek.
50 lira aşağı fiyat verdiğin için bile müdürünle papaz olabilirsin
Veya başka bir bayiden aşağı fiyat vermişsindir onlarla bayiini zor duruma sokabilirsin
Opelde satış adetleri fazla ama hedefler de ona göre yüksek, Aksesuar satışına çok yönlenmen gerekecek, aksesuar satmassan prim seni tatmin etmeyebilir,
Hep kötü yanlarından bahsettim,
Gün içerisinde stresi çok, kredi geçti mi plaka çıktı mı teslimat yetişcek mi vs diye ama yine de ben çok seviyorum,
Hayırlı olsun tekrar