Arkadaşlar araç MK2 Golf GTI. Çan Çin Çon işi Borbet 15x8 düşünüyorum. Sizce 195/50/15 lastikle garip durur mu ? Lastik her an janttan çıkacak gibi durur mu?
Arkadaşlar araç MK2 Golf GTI. Çan Çin Çon işi Borbet 15x8 düşünüyorum. Sizce 195/50/15 lastikle garip durur mu ? Lastik her an janttan çıkacak gibi durur mu?
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Sözüm meclisten dıaşrı ama at arabasında bile borbet var ciddiyim at arabasına taktılar bence başka off setli cant bakmak lazım.
borbetle takıcagın lastık bıraz dar olmalı ki kavun denılen şekli alsın lastıkler
borbete normal lastik takınca çok çirkin oluyor
9x16 neden düşünmüyosun
normal bı lastık takarsan da goruntu bu şekilde olacak
![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
ATS CUP falan bulma imkaniniz yok mu?
İzmir'de Selçuk isminde bir arkada$im vardi, mk1 ve mk2 topluyordu bol bol.. ATS - BBS baya jant vardi elinde.
İsterseniz msn adresini verebilirim, faydasi dokunacagini düsünuyorum.
00' Civic 1.6IES
205/45/15 gibi bir olcu o genislikteki janta daha uygun gibi.....Bu arada compomotive lerde Golf 2 lere cok yakismakta... Ozellikle kisa tampon ve compomotive uyumu bu otomobilde bence en ust seviyede...
![]()
7.5 offsette 205 taban dar kalıyordu, 195 tabanlıyı 8 offsette düsünemiyorum, cok kötü olur bence...
15 yerine 16 düsünsen daha mantıklı bence de...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bence bahsettigin ölcülerdeki lastik cok cirkin olur.. Taban ölcüsünü biraz daha büyütsen daha güzel olur..
maalesef borbetleri olup olmadık araçlarda görmeye başladık..bmc kamyonete takılmış halini eklemiştim foruma
golf mk2 gibi keskin hatlı bi araçta yine sert hatlı bir jantın hoş duracağına inanıyorum..ön 7,5 arka 9 yada ön arka 9 offset ölçülerinde hoş duracağına inandığım iki jantı tavsiye ediyorum..biraz ağırlar ama çin mallarına göre çok çok sağlam jantlar...
mam mt1
keskin kt1
![]()
burda resimleride kondu enson 30tm bmcde vardı bence vazgec bu sevdadan başkabişiler dusun derim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)