Karbonat dışında , her hangi bir önerisi olan var mı ? google falan araştırdım ama her sitede farklı şeyler yazıyor. tecrübe eden arkadaşlardan bilgi almak isterim. Dışarıda kaç iraya yapıyorlar bu işlemi ? dişlerimin hali pek iyi sayılmaz![]()
Karbonat dışında , her hangi bir önerisi olan var mı ? google falan araştırdım ama her sitede farklı şeyler yazıyor. tecrübe eden arkadaşlardan bilgi almak isterim. Dışarıda kaç iraya yapıyorlar bu işlemi ? dişlerimin hali pek iyi sayılmaz![]()
Bir ara ilk çıktığı zamanlarda 15 gün kullandım etkisini gördüm tavsiye ederim.
Sıkılmadan hergün kullanmalısın.
https://www.google.com.tr/search?q=d...veknTA3oWcA%3D
Dişçisine göre 150-200 tl ye temizliyorlar, ağzın rahatlıyor..
Ben geçen aylarda tüm 20 liklerden kurtulup 1-2 ufak dolguyu hallettikten sonra son işlem olarak yaptırdım, yılda bir tekrarlanabilir, ağzın hafifliyor diyeyim. Özellikle sigara, çay, kahve çok içiyorsan tavsiye ederim.. İçecekler resmen boyuyor çünkü..
Lazere gerek yok orj diş rengine dönsün yeterli bence
Su ile limon aromalı pudramsı bi sıvı sıkıp temizledi benimkini, araları da detay teli ile halletmişti![]()
bleaching yöntemi var (kimyasalla beyazlatma sanırım) , ama kimse tavsiye etmiyor,hem de pahalı bir işlem.
onun yerine doğal olan karbonat limon,misvak vs kullanabilir bence
hele şu toz halinde pudra gibi olanların hiç bir faydası yok![]()
150 - 200 e yapan Ankara'da Düzgün bi dişçi yok die biliyorumBu ara Sigara'ya Başlamış Gibi Bişeyim İhtiyacım Var Sanırım
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Ağız sağlık ve diş merkezlerinde ücretsiz ultrasonic temizlik yapılıyor.
Arm & Hammer markasını bilen bilir.İngiliz üretimi ve baking soda yı ilk defa diş macununda kullanan markadır.Kesinlikle faydasını görürsünüz.
karbonat+ lımon 2 hafta sonra faydasını gorursunuz.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Diş pastası satılıyor eczanelerde işe yarar... zararı yok değil tabi ama dişcide de diş minesi mutlaka incelecek beyazlatma yapılırken..
daha doğrusu beyazlatma ve temizleme ayrı işler zaten..
Diş temizliği yaptırabilirsiniz, diş beyazlatma önermem zaten hekimlerde önermezler normalde. Diş vücudun en sağlam yeri değildir, kişiden kişiye çok değişkenlik gösterir. Genetik büyük faktör, bakımı da çok önemli. Ankara'da olup diş sorunu çeken olursa bana yazabilir, ben şuan Almanya'dayım ama annem Numune'de diş hekimi yardımcı olurum elimden geldiğince.
Herşeyden önce, çayı, neskafeyi, kolayı bırakın..
Diş temizliğinizi yaptırın sene 1 kere onda sıkıntı yok ancak beyazlatma yapmayın diş minesine zarar veriyor, dişçi arkadaşlarım tavsiye etmiyor ben de istemiştim yapmamıştı gayet açık şekilde de söledi. TV'de program haber sunucusu filan değilsen saçmalık demişti.
benn bi ara kolanya denediydim olmadı,zımparayıda denedim zımpara baya işe yaradı sadece ön dişleri yapabildim arkalara ulaşamadım,,sonra diş macununa devam birde sert fırça kullanın mutlaka fırçanız sert olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)