User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Vti oem Paris code

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vti oem Paris code

Merhaba,

USA dan Parça getirmek istiyorum. Honda civic vti oem Parça Kodlarını öğrenebileceğim bir kaynak varmı veya elinde olan Varsa paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.hondapartsonline.net
    http://www.hondapartsdeals.com/honda_parts.php
    birkaç sene önce girip baktığım bir site vardı ama bulamadım. ama gördüğüm kadarıyla bu siteler de iş görür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende parçaları alıcağınız yeri öğrenebilir miyim?

Bir kaç eksik var onları tamamlıyayım bari

eyuparsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelde trye gondermiyorlar diye biliyorum

temmuz06
    Misafir
    Alıntı eyuparsln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genelde trye gondermiyorlar diye biliyorum
    eskisi gibi değil 50 kg'nin altı tüm parçalar birde makul rakamlar ile kdv+%20 gümrük ile sorun gecer. burada satıcının şirket bile olsa türkiye tecrübesi çok önemli. birde parça sipariş ederken türkiyede ilk terminalde gidip siz alın ülke içi tekrar ucuk kargolar ödemeyin. kargo firmasını secerkende takip no veren firmalara yönelinki ürün trye girdiği anda alın. yoksa hiç bişi olmaz gayet rahat gelir.

Benimde kardeşim usa'da bana çok şey yolluyor tecrübe ile sabittir anlattıklarım.

muratbalci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

honda parça kodları

http://www.lingshondaparts.com/honda...alogue_C01.php

Amerikan honda sitelerinde parça kodları, Avrupa ve diğer bölgelere göre farklı olabiliyor. Avrupa, Asya ve Afrika pazarındaki bütün Honda modellerinin parçalarına buradan ulaşılabiliyor. Direk saşe numarası ile sorgulama da yapılabiliyor. Türkiye ye kargo da var kendi aracım için bir kaç defa ufak tefek parça getirttim, her seferinde sorunsuz şekilde geldi, fakat kargo ve parça ücretleri epeyi yüksek.

muratbalci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca şase kodu yoksa, Türkiye de ki vti ve yerli üretim olmayan hondalar için; AUSTRIA, BELGIUM, CZECH REPUBLIC, GERMANY, HOLLAND, ITALY, SWITZERLAND yazan bölgeyi seçin. Parça kodu sorgularken ilkin sitenin içindeki PFKL ile başlayan parça kodu çıkıyor fakat bu kodu search kısmından aratınca honda parça kodu görülebiliyor.

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı temmuz06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eskisi gibi değil 50 kg'nin altı tüm parçalar birde makul rakamlar ile kdv+%20 gümrük ile sorun gecer. burada satıcının şirket bile olsa türkiye tecrübesi çok önemli. birde parça sipariş ederken türkiyede ilk terminalde gidip siz alın ülke içi tekrar ucuk kargolar ödemeyin. kargo firmasını secerkende takip no veren firmalara yönelinki ürün trye girdiği anda alın. yoksa hiç bişi olmaz gayet rahat gelir.

Benimde kardeşim usa'da bana çok şey yolluyor tecrübe ile sabittir anlattıklarım.
    50 kg değil,30kg olacak.hatalı bilgi veriyorsunuz..

temmuz06
    Misafir
    Alıntı SaYgIn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 kg değil,30kg olacak.hatalı bilgi veriyorsunuz..
    50 kilo dostum yönetmeli oku.! 45 kiloluk malzemeyi 15 gün önce teslim aldım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 kilo dostum yönetmeli oku.! 45 kiloluk malzemeyi 15 gün önce teslim aldım.
    30 kg üstü yurtdışı gönderiyi bahsettiğin gibi sadece %20 yada % 18 ödeyerek alamazsın gümrükten..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

temmuz06
    Misafir
    Kaç kere eşya aldın? limitler kilo değil maddiyatla ölçülüp vergilendiriliyor. Emri vakide konuşma yapamazsın falan çocuk yok karşında uslubu ile anlat.

temmuz06
    Misafir
    X örnek vereyim bir araç parçası sadece örnek 70 kilo değeri 200-300 dolar gibi bunu gümrük görevlisine izzah edersen alır eline getirirsin evine.! farklı uygulamalar var 50 kiloya kadar birçok malzeme sadece %20 ile geçer tecrube ile sabittir.

temmuz06
    Misafir
    amerikada birçok satıcı( şahıs) pahalı ürün satarken özellikle rakam belirtmez hediye,replika ucuz çıkma vs gibi şeyler yazıp kutuya elle düşük rakam yazıp yollar. Bak balıklama dalıyorsun muhabbete ilk yazımda türkiyeye ürün satmış satıcı önemli dedim işin incelikleri için dikkat ettinmi.?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç kere eşya aldın? limitler kilo değil maddiyatla ölçülüp vergilendiriliyor. Emri vakide konuşma yapamazsın falan çocuk yok karşında uslubu ile anlat.
    Emrivaki yapmak oku yazip unlem koyarak oluyorsa sizin yaptiginiz gibi, kendi acimdan herhangi bir emrivakide bulunma niyetinde olmadim genel olarak yazdiklarimda.zati esya limitler kilo ve tutar olarak degerlendirilir.limitler sadece maddiyat uzerinden degerlendirilmez yonetmelikte de yazdigi gibi.kac kere esya aldigimi sormussunuz zamaninda aftermarket-oem yedek parca ithalatiyla ugrastim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerikada birçok satıcı( şahıs) pahalı ürün satarken özellikle rakam belirtmez hediye,replika ucuz çıkma vs gibi şeyler yazıp kutuya elle düşük rakam yazıp yollar. Bak balıklama dalıyorsun muhabbete ilk yazımda türkiyeye ürün satmış satıcı önemli dedim işin incelikleri için dikkat ettinmi.?
    Gumruk memurlarinin gelen maliniza ustundeki invoice'u dikkate almadan fiyat belirleme yetkisi vardir.satici 2000dolarlik maliniza 75 dolar yazsada memur onayindan gecmedikten sonra bir faydasi yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada belirttikleriniz isin inceliklerinden ziyade sahtecilige girer , inceleme durumunda yalan beyan vermis olursunuz.gumruk isiyle ugrasan arkadaslarda konuya aciklik getirir.
    Ozet olarak gumruk kanunlarimiz biraz daha rahat olsa iyi olurdu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)