Merhaba,
USA dan Parça getirmek istiyorum. Honda civic vti oem Parça Kodlarını öğrenebileceğim bir kaynak varmı veya elinde olan Varsa paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler
Merhaba,
USA dan Parça getirmek istiyorum. Honda civic vti oem Parça Kodlarını öğrenebileceğim bir kaynak varmı veya elinde olan Varsa paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
https://www.hondapartsonline.net
http://www.hondapartsdeals.com/honda_parts.php
birkaç sene önce girip baktığım bir site vardı ama bulamadım. ama gördüğüm kadarıyla bu siteler de iş görür
Bende parçaları alıcağınız yeri öğrenebilir miyim?
Bir kaç eksik var onları tamamlıyayım bari
eskisi gibi değil 50 kg'nin altı tüm parçalar birde makul rakamlar ile kdv+%20 gümrük ile sorun gecer. burada satıcının şirket bile olsa türkiye tecrübesi çok önemli. birde parça sipariş ederken türkiyede ilk terminalde gidip siz alın ülke içi tekrar ucuk kargolar ödemeyin. kargo firmasını secerkende takip no veren firmalara yönelinki ürün trye girdiği anda alın. yoksa hiç bişi olmaz gayet rahat gelir.
Benimde kardeşim usa'da bana çok şey yolluyor tecrübe ile sabittir anlattıklarım.
http://www.lingshondaparts.com/honda...alogue_C01.php
Amerikan honda sitelerinde parça kodları, Avrupa ve diğer bölgelere göre farklı olabiliyor. Avrupa, Asya ve Afrika pazarındaki bütün Honda modellerinin parçalarına buradan ulaşılabiliyor. Direk saşe numarası ile sorgulama da yapılabiliyor. Türkiye ye kargo da var kendi aracım için bir kaç defa ufak tefek parça getirttim, her seferinde sorunsuz şekilde geldi, fakat kargo ve parça ücretleri epeyi yüksek.
Ayrıca şase kodu yoksa, Türkiye de ki vti ve yerli üretim olmayan hondalar için; AUSTRIA, BELGIUM, CZECH REPUBLIC, GERMANY, HOLLAND, ITALY, SWITZERLAND yazan bölgeyi seçin. Parça kodu sorgularken ilkin sitenin içindeki PFKL ile başlayan parça kodu çıkıyor fakat bu kodu search kısmından aratınca honda parça kodu görülebiliyor.
X örnek vereyim bir araç parçası sadece örnek 70 kilo değeri 200-300 dolar gibi bunu gümrük görevlisine izzah edersen alır eline getirirsin evine.! farklı uygulamalar var 50 kiloya kadar birçok malzeme sadece %20 ile geçer tecrube ile sabittir.
amerikada birçok satıcı( şahıs) pahalı ürün satarken özellikle rakam belirtmez hediye,replika ucuz çıkma vs gibi şeyler yazıp kutuya elle düşük rakam yazıp yollar. Bak balıklama dalıyorsun muhabbete ilk yazımda türkiyeye ürün satmış satıcı önemli dedim işin incelikleri için dikkat ettinmi.?
Emrivaki yapmak oku yazip unlem koyarak oluyorsa sizin yaptiginiz gibi, kendi acimdan herhangi bir emrivakide bulunma niyetinde olmadim genel olarak yazdiklarimda.zati esya limitler kilo ve tutar olarak degerlendirilir.limitler sadece maddiyat uzerinden degerlendirilmez yonetmelikte de yazdigi gibi.kac kere esya aldigimi sormussunuz zamaninda aftermarket-oem yedek parca ithalatiyla ugrastim.
Bu arada belirttikleriniz isin inceliklerinden ziyade sahtecilige girer , inceleme durumunda yalan beyan vermis olursunuz.gumruk isiyle ugrasan arkadaslarda konuya aciklik getirir.
Ozet olarak gumruk kanunlarimiz biraz daha rahat olsa iyi olurdu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)