Geçmişten günümüze
![]()
Geçmişten günümüze
![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
GTA gerisi yalan![]()
GTA 5 favorim, hani esrar veriyorlar içiyorsun uzaylılarla savaşıyorsun orda koptum işte![]()
bide mafia 2 var en keyif aldığım oyunlardan biri![]()
Gta'yı internetten oynayabilme ümidim geldi aklıma. Bi de, "Bizim falanca arkadaş oynamış, internetten Gta oynanılabiliyo" efsanesi vardı bi ara![]()
GTA 3 vice city oynayabilmek için 32 mb lık asus ekran kartımı ( marka yanlış olabilir ) satıp harçlıklarımla ge force 2 almıştım 2. el, baktım ram de yetmiyor 128 mb sd ram almıştım
TB4BSA
GTA San Andreas'ın final bölümünde big smoke'un attığı yamuktan sonra insanlara olan güvenim kalmamıştı
Ama en güzeli Vice City'nin finaliydi, D simgeli evin üst katında kasaları korumak ve evi basan onlarca limuzin dolusu adamı öldürmek güzel atraksiyondu
En kötüsü ise Vice City'de oyuncak helikopterle binaya bomba yerleştirip havaya uçurma bölümüydü ( kuzenime yaptırmıştım)
Vice City'de motorsiklet kullanıp otobüsle para kazanırdık. "Kanki bence bir sonraki oyunda bisiklet olsa çok güzel olur" diyip San Andreas da bisikletle karşı karşıya kalmak olayın nirvanasıydı![]()
.
Ya o helikopter bolumunun Allah belasini versin ne lanet bir bolumdu...
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Knight online oyuncusuyum insan arıyor eskileri.
vice city helikopter efsaneydi. Gta 5 yükleyemedim henüz bekliyorm biraz daha başından kalkamam dıe![]()
birde GTA 5'te karakterlere göre senaryo değişiyor mu_? atıyorum tüm oyunu sdece siyahi karakterle oynasak yapacağımız görevlerde değilmeler oluyor mu_?
Gta 3 ü save hatalı crackli versiyonuyla oynardım. Her seferinde bitirme amacıyla oturup yarısında sıkılır bırakırdım. Hala rüyamda yeşil vectramsı araçla köprü üstünden şehre indiğimi görüyorum. O kadar kazınmış kafama o ilk bölüm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)