User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Pontiac Firebird Sorgu

anilatasy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pontiac Firebird Sorgu

Abim ilk olarak yengeminde kullanabileceği bir araç arıyordu yani arıyorduk ne ara buralara geldik bilmiyorum açıkcası 2 araç almakta karar kıldık bi pert küçük 10-15 bin liralık araba birde kendimize göre bir "hayvan" güçlü birşeye karar verdik çünkü zaten 3 araba oluyor sadece canımız istedikçe bineriz mantığı ile

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21258972/detay

Araç pontiac firebird 5.7 transam v8 formula corvette motoru ile aynı motora sahip sanırsam doğru dürüst yorum bulamadım araçla ilgili araç hakkında bilgisi olan yorum yapmak isteyen olursa onlarda çok makbule geçer.

İlandaki aracın durumu bilen biri varsa tabiki o en önemlisi şimdiden teşekkürler
    Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
    Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
    Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
    BMW R1200GS K50 2018
    El Yapımı Araç Similatörü

Ali Özdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araç hakkında bilgim yok fakat fiyatlar şaka gibi çok niyetiniz var 98 ve üstü ram air bakın ama dediğim gibi uçuk rakamlar
    Cvk Rs

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temizlik boyası yazan bir ilandan en azından kaportasıın pek düzgün olmadığını anlayabilirsin. Geri kalanına yorum yapmıyorum.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temizlik boyası yazan bir ilandan en azından kaportasıın pek düzgün olmadığını anlayabilirsin. Geri kalanına yorum yapmıyorum.
    Adamın ne yazdığı pek önemli değil abi 20-22 kuruş yakıyor yazmış onada inanmadık tabi Babam işin içinden bi adam zaten çevremizde yeterince geniş iş araca bakmaya kalsın boyasına macununa milim milim kalınlığına kadar söyleyecek kaportacımızda var dert değil onlar
    Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
    BMW R1200GS K50 2018

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz bir araç alınacaksa, gönül rahatlığı ile binebilmek için en az aracın %50 si kadar da kenarda masraf yapmak için ayırmalı. Amerikanlar güzel, keyifli ama masraflı araçlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araba alinmaz.zateb bu fiyatlarla amerikan falan alinmaz hayal olarak uzaktan bakmaya devam edin bence

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anilatasy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamın ne yazdığı pek önemli değil abi 20-22 kuruş yakıyor yazmış onada inanmadık tabi Babam işin içinden bi adam zaten çevremizde yeterince geniş iş araca bakmaya kalsın boyasına macununa milim milim kalınlığına kadar söyleyecek kaportacımızda var dert değil onlar
    Ozaman madem herseyi biliyosun konu acmana gerek yok. Milim milim kaportacinizin, mekanikciside vardir sanzimancisida.
    74 model sehpa...

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozaman madem herseyi biliyosun konu acmana gerek yok. Milim milim kaportacinizin, mekanikciside vardir sanzimancisida.
    Çok güzel ve yerinde bi cevap olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araç hakkında bilgim yok fakat fiyatlar şaka gibi çok niyetiniz var 98 ve üstü ram air bakın ama dediğim gibi uçuk rakamlar
    Dediğiniz araçları araştırcam abi teşekkür ederim

Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tarz bir araç alınacaksa, gönül rahatlığı ile binebilmek için en az aracın %50 si kadar da kenarda masraf yapmak için ayırmalı. Amerikanlar güzel, keyifli ama masraflı araçlar
    Daha önce amerikan araç sahibi olmadık abi dediğiniz aklımda bulunsun iyi oldu teşekkürler

Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araba alinmaz.zateb bu fiyatlarla amerikan falan alinmaz hayal olarak uzaktan bakmaya devam edin bence
    Sanayidede pek olumlu bir yorum bulamadım abi öyle olucak gibi

Abi özür dilerim ukalalık yapmak için yazmadım o şekilde hani aracın hakkında yorumlar olumlu olsa o şekilde hareket ederim gösterir bakarım diye dedim gerçekten yanlış anladın ben sizlerin yorumunu almak için konu açtım abi ukalalık yapmak için yazmadım yanlış anladın. Tekrar özür dilerim yaptıysamda
    Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
    BMW R1200GS K50 2018

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben fikrimi yazıyım 2006 senesinde cabrıosu vardı.
    Motoru sanzımanı öyle korkulacak cinsten değil sanzımanı zaten dağılsa 2 gunde toplar verirler motoruda karma karışık değil
    üstün bir teknolojisi yok.
    Fakat tam dışı seni içi beni yakar modeli bir araba dıştan düzgünse zaten her yeri fiber kötü olan yerini toplamasıda kolay.
    Ama kullanışlı değil bakalit kalitesi felakete yakın otomatiğin oranları günümüze göre çok saçma kaldı.20 krş yaktıran adamın alnından öperim.İlk heveste çok güzel gelsede kullandıkça çok çabuk sıkılıcağınız bir model.Çok amerikan istiyorsanız daha eski modellere yönelin ama onlarda bir araba parası ayırmanız lazım o kasaların sözü daha çok geçiyor.Bence dahada güzel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben fikrimi yazıyım 2006 senesinde cabrıosu vardı.
    Motoru sanzımanı öyle korkulacak cinsten değil sanzımanı zaten dağılsa 2 gunde toplar verirler motoruda karma karışık değil
    üstün bir teknolojisi yok.
    Fakat tam dışı seni içi beni yakar modeli bir araba dıştan düzgünse zaten her yeri fiber kötü olan yerini toplamasıda kolay.
    Ama kullanışlı değil bakalit kalitesi felakete yakın otomatiğin oranları günümüze göre çok saçma kaldı.20 krş yaktıran adamın alnından öperim.İlk heveste çok güzel gelsede kullandıkça çok çabuk sıkılıcağınız bir model.Çok amerikan istiyorsanız daha eski modellere yönelin ama onlarda bir araba parası ayırmanız lazım o kasaların sözü daha çok geçiyor.Bence dahada güzel.
    Anladım abi yukarda yazdığım gibi motorla babam ilgilenir diye düşündük lakin ama kullanılabilirliği çok daha önemli amerikanlardan biraz çekindik yorumlar ürkütücü bu fiyata amerikan bakmak mantıklı değil anlaşılan ki zaten 5.7 litrelik motora 20 kuruş yaktırmak helede otomatik vitesde çok güç yolun yarısından çoğu araç çalışmaz halde gitmesi gerekir diye tahmin ediyorum. Çok teşekkür ederim yorum için eski aşkımız japon rx8'e dönüş yapacağız gibi görünüyor.
    Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
    BMW R1200GS K50 2018

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)