User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 18-20 Bin TL Arası Alınacak Piyasası Canlı Olan En İyi Araç ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

18-20 Bin TL Arası Alınacak Piyasası Canlı Olan En İyi Araç ?

İyi günler , aracımı hiç aklımda yokken sattım ve şu an için arabasız kaldım. Elimde 18-20 bin tl arası bi para var, 3-5 ay içinde üzerine bir miktar daha haybiye bir para daha gelecek fakat o tarihe kadar arabasız kalmak istemediğimden piyasası canlı, satmak istediğimde hemen satabileceğim bir araç arıyorum. Berlingo olur kangoo olur megane1 olur dizel veya tüplü az yakan bir şey olması şartıyla. Küçük araba istemiyorum Corsa falan. Berlingolar daha çok kafama yatıyor fakat piyasasını bilmiyorum satılır mı çok bekletir mi. Birde şehrimde rahatça bulabileceğim bir şey olmasıda önemli git gel al yakıtıydı yemeğiydi boş yere para harcamakta istemiyorum. Önerebileceğiniz araçlar nelerdir ? Yardım ederseniz sevinirim.

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kia picanto, citroen c3 ancak şu an alacağın araba 3 ay sonra sana nerden baksan 1000-1500 tl zarar ettiricek şu an piyasa bayramlar olduğu için yüksek.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi günler , aracımı hiç aklımda yokken sattım ve şu an için arabasız kaldım. Elimde 18-20 bin tl arası bi para var, 3-5 ay içinde üzerine bir miktar daha haybiye bir para daha gelecek fakat o tarihe kadar arabasız kalmak istemediğimden piyasası canlı, satmak istediğimde hemen satabileceğim bir araç arıyorum. Berlingo olur kangoo olur megane1 olur dizel veya tüplü az yakan bir şey olması şartıyla. Küçük araba istemiyorum Corsa falan. Berlingolar daha çok kafama yatıyor fakat piyasasını bilmiyorum satılır mı çok bekletir mi. Birde şehrimde rahatça bulabileceğim bir şey olmasıda önemli git gel al yakıtıydı yemeğiydi boş yere para harcamakta istemiyorum. Önerebileceğiniz araçlar nelerdir ? Yardım ederseniz sevinirim.
    bence ticariden çok bineğe yönelin, ticarinin trafik sigortası çok yüksek her sene muayenesiydi birinci kopru yasağıydı vs gerçi burda kullanmayacaksınız sanırım yine de bence binek
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ticariden çok bineğe yönelin, ticarinin trafik sigortası çok yüksek her sene muayenesiydi birinci kopru yasağıydı vs gerçi burda kullanmayacaksınız sanırım yine de bence binek
    Sigortası ve vergisi aslında çok önemli değil , mesela berlingonun senelik 500 tl sanırım. Trabzonda kullanacağım arabayı bide genişliği cezbediyo beni 2 yıl clio sürdükten sonra

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigortası ve vergisi aslında çok önemli değil , mesela berlingonun senelik 500 tl sanırım. Trabzonda kullanacağım arabayı bide genişliği cezbediyo beni 2 yıl clio sürdükten sonra
    o zaman berlingo yapıcak bişi yok hayırlısı olsun
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)