s.a ustalar Hayırlı geceler mubarek gün bir kaza yaptık uyku tutmadı hala aklım orada
şimdi sokak arasında virajlı yoldan cıkıyorum ben bayanda karşıdan geliyor virajdan dolayı görmedim bayanı kafa kafaya girişdik benim arabam 300 se karsı araç corsa bende ufak tefek cizik var corsada far kırıldı tampon kırıldı bayan ablamız biraz bişiler söyledi bende hep alttan aldım tamam abla olur kaza bu felan polis cagırdık rapor tutun anlasamıyoz diye polis geldi ara sokak diye ceza yazmadı can kaybı yok yaralanma yok polis abimiz iyi niyetli cıkdı anlaşın aranızda rapor tutmayalım tutarsak rapor bosdan yere sigortanızı bozdurursunuz hasar ufak simdi 350 400 e yaptırdınız sigorta 2. sferde kafadan 800 900 olur bosdan yere vermeyin o kadar para mubarek gün anlasın dedi bizde ablamızın babasıyla anlasdık 200 vrdik helalesdik bitti gitti ama ben n bi kagıt aldım ne bisey yazdık cızdık polisde eyv dedi gitti simdi arkamdan benden davacı mavacı olurlar ayıkla princin tasını ilk kazam hala elim ayagım titriyor ufak bi kaza belki size göre ama benim ilk kazam anlasdık diye bişeylere imza atmamıza gerek varmıydı :S bi akıl verin bana kafam allah bullah