evet bu gun bi deneme oldu
pt 323 plakalı aracımız olan e30 3 ...4 aydır projeler devam ediyodu
arabadan biraz bahsedeyim
motoru m5 3.6
sanzıman skyline
ön yürüyen skyline
ön difransiyel skyline
yani ön taraf skyline
1.5 bar basıyoruz+100 hp nos
pt71 turbo
piston+kol
Clutchmaster twin baskı balata
eme ve ekzoz manifoldu el yapımı [kendi imalatımız]
1000 cc enjektor
Tial Blowoff 50mm red
Aeromotive fuel pressure regulator
Tial 44mm w/g
ecu dta fast
OS Giken gearset RB26 sanzımanın dişlileri daha önce kırıldı bunları istedik
sonuçta bana göre harika bir araba çıktı
bu güne kadar bütün swaplarımı ona uygulamıştım her zaman harika olmuştu ama bu daha harika oldu diye düşünüyorum
bu gün ankaradaki şözleşme aşamasındaki pistimizde ilkerin naskarla yasinin subaru ve bizim arabamız deneme yapacaktık piste çok kalabalık oldugu için almadılar güvenlik nedeniyle bizda ilkerin arabayı bırakıp yasinle her zamanki yerimiz olan enkada deneme yaptık yolun ortasında durduk ve sıfırdan kaltık benim arabam gayet güzel kalktı bekledigimden daha fazla fakat yasin sardı ve aramızda açılan fark sonuna kadar gitti benim için mükemmeldi çünkü yasinin arabası şu an en güzel yürüyen 3 subarunun içindedir ve draglardada en iyi derece ondadır eger benim arabam tüm eksikliklerine ramen böyle gidiyosa eksiklikler bittikten sonra 0-400 hayabusa kalkışına hazır olun
bugün nos basamadım çünkü tam nos basacaktım debriyaj kaçırdı bende basmadım
harikaydı teşekkürler arkadaşlar ama sonuç harika çünkü ilk deneme
yasine ve tork garaja teşekkürler beni kırmadıkları için onların aracıda normalde
2.6 bar basıyordu bu gün 2.1 bastılar
sonuçta yasinle bir daha deneyecektik fakat emme manifoldu açıldı deneyemedik
msupra
msky
Swap dediğin böyle olur demek istiyorum. Motor M5 şanzıman Skyline. Yürüyende öyle. Oldukça zor bir iş çıkartıp aracıda yürütüp bilinen en iyi subarulardan birisini geçmeside yapılan işteki başarıyı gösteriyor. Tebrik ediyorum. Maşallah tüm araçlarınıza.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
vaaayyyy ismail abi yavruyu cıkarttın hee demek çataraaa çutaraaaamaşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah diyelim ismail abi.. inşallah sorunsuz olarak yürür aracın... seninle gurur duyuyoruz abi...
Maşallah .. kaç gibi buluştunuz ? bizde 3 gibi incek tarafındaydık Enkada bişey yoktur diye Tulumtaş'tan döndük..Haberimiz olsa gelir seyrederdik![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
tamamda buna müslümana edilen gavur eziyeti diyoruz biz...
sadece enka -gelin-15.00 deseniz bile saniyesinde orada olurduk ve o anı yaşardık... bizleri bu zevkten mahrum bırakmayın
not: araçlar geçerken gelen jedi knight sesi neydi acep ??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)