Dün gece log alırken birde ufaktan bir kayıt yapayım dedim![]()
Dün gece log alırken birde ufaktan bir kayıt yapayım dedim![]()
kg. hp ilişkisine göre fena değil basınç ne bu arada ?
Arabanın sesi çok güzel v5 boraların sesine benziyor Maşallah
100-200 13 sn baya baya iyi bir süre
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Maşallah o ağırlığa göre güzel ivmeleniyor. İnşallah s70 yada 850 ile bende uğraşacağım, yıllardır niyetim var olanak olmadı daha![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
km 440+ mı ben mı yanlıs gordum. sanırım fume renk bır aractı antalyada ılanda gormustum aynı arac sanırım. masallah cok guzel ıvmelenıyor hem konfor hem kalıte hem guc![]()
Bende şuanda manuelle swap yapmayı düşünüyorum m66 ile ama bakalım satma gibi bir niyetim var bu ara yazılımı bende ard tuning ve us performance utku selam ogğlu gelitirdi yazılımı 19 t hybrid turbo -fmic cooler -kn filtre - ard tuning tcv valve- 76 lık komple eksoz sonda warex eksoz - boshmotor sport bobinler - hks bov - k,nugowa dumpwalve iptali var aracta eibach pro 30 mm yaylar ve c70 amaörtisörler var .İyi dileklerin için çok teşekür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)