Jantlari boyatmak istiyorum kararsizlikta var sizce oem gorunum mu kalsin yoksa camlari 1 numara koyultup jantlarida piano black siyah yapmayi dusunuyorum veyada gummetal mi yapsam ?
Mal bu
![]()
Oem
Piano black siyah
Gummetal
Jantlari boyatmak istiyorum kararsizlikta var sizce oem gorunum mu kalsin yoksa camlari 1 numara koyultup jantlarida piano black siyah yapmayi dusunuyorum veyada gummetal mi yapsam ?
Mal bu
![]()
Şahsi fikrim böyle kalsın. siyah boguyor bence ve küçük gösteriyor jantı ve de lastik kirli olduğunda kötü görüntü oluyor. İlla boyanacaksa gun metal iyi olur.
Kırmızıyı tek açan renk bu dıye dusunuyorum bence oem devam maşallah araca.
Vtec
Aynı renk cupra da bende var, stock halde jantlar. Gunmetal fena olmayabilir sanki. Siyah kırmızıyı çok boğar bence de. Boyatırsan foto paylaşırsın, fikir olur bana da![]()
abi siyah jant sıkıntı arabayı jantları lastiği sürekli temiz tutmak lazım yoksa teneke spec gibi gelir gözüne kendi rengi gayet güzel ama illa boyatcam dersen gunmetal olabilir![]()
piano black görmüştüm süper olmuş.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Gunmetal işaretledim ama Gunmetal ile oem rengin tam arasında bir ton da çok tatlı olur diyorum ben.Biraz da simi bol kullanılırsa özellikle
sahsi fikrim, siyah renk jantin guzelligini kapatir. orjinal rengin taraftariyim. illa boyanacaksa da gun metal...
doayen!
Sanirim orjinal renk kalicakilla boyatma tarafinda degilim amaci sanki gunmetal veya siyah suanki gorunumden daha guzel olur diye dusunmemdi
![]()
Gunmetal olur güzelde olur . Samsunda bir arkadaşım piano black yapmıştı oda gayet canlıydı ama tabi her daim temiz tutmak gerek
Daha büyük bir akvaryuma geçince, kendini okyanusta zanneden balık kadar aptal olmayın. Gerisi hallolur
Renault Sport 172 / 55 RS 395
oem iyidir
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Sakal Siyahı varsa o olabilir Şark Kardeş onun size çok yakışacağını düşünüyorum Seçeneklerde bulamayınca işaretleyemedim sakal siyahı diye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)