Merhaba Arkadaşlar arkadaşımın Hondasını test ettik ana konumuz araçta bulunan Air Süspansiyon oldu. Umarım sizde beğenirsinz.
Sırada Passat CC var gibi yazılımlı![]()
Merhaba Arkadaşlar arkadaşımın Hondasını test ettik ana konumuz araçta bulunan Air Süspansiyon oldu. Umarım sizde beğenirsinz.
Sırada Passat CC var gibi yazılımlı![]()
sayenizde bu yaz gelemediğim izmiri gezmiş oldum o bakımdan cok mutlu oldum
onun dışındada benim göürşüm Vtec 2 air süspansiyonda görüntüsü kadar konforuda ahım şahım olmuyor bir de imkanınız varsa FD6 kasaya air incelemesi yapın benden bu kadar
incelemeye bayıldım Teşekkürler.
Stage 3 dıye basıklıgı ılk defa duyuyorum ..masallah kazasz belasz
www.honda-tech.com
Araç içindeki videolarda harici mikrofon var mıydı göremedim fakat mikrofonlar için rüzgar başlıklarından kullanmalısınız ve videoya gelince gayet sürükleyici olmuş youtubedeki diğer videolardan farklı bir konusunun olması daha da güzel.
Gayet keyifli ve güzel olmuş. devamını bekliyorum![]()
kanalınızada abone oldum takipteyim
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
begendim güzel olmuş.
aaa aracı stok sanıyordum meğersem stok değilmiş.şaşkınlıktan ölüyorum şuan.sunum mikemmel .ayağınıza sağlık.
maşallah güzel olmuş ama birde virajlara nasıl giriyor airle onun videsunu bi çekerseniz eger airli bende de vardı ama ben airi sevemedim virajlara giremedim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)