User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Samsung Galaxy A7 Mi Samsung Galaxy S5 Mi

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Samsung Galaxy A7 Mi Samsung Galaxy S5 Mi

Sevgili abilerim ve kardeşlerim akşam Allah nasıp ederse a7 yada s5 alıcam sizce hangisini almalıyımm uzun süreli kullanmaya düşünüyorum sizce hangisi tercih ediyim 2 telefondan birini kullanan varsa çok sevimirim düşüncelerini aktaran olursa çok sevinirm

S5
    http://www.samsung.com/tr/consumer/m...SM-G900FZWATUR
    A7
    http://www.samsung.com/tr/consumer/m...SM-A700FZKATUR
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    S5 kullanıyorm bayadır. a7yi bilmiyordum ozellik olarak bakınca ama s5in yanına yanasacak kıvamda degil. ayrıca s5'in su ve toz gecirmeme gibi artısı mevcut ancak ekranı ne yap et kırmamaya elinden düşürmemeye bak ( benimki mesela aha gitti dedigim yerlerde sapa saglam cıktı hiç imkan vermedigim sekilde araban inerken dümdüz düştü catladı dış ekran ) ölüsü 400-500 liradan başlıyor ekran degişimi
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S5 kullanıyorm bayadır. a7yi bilmiyordum ozellik olarak bakınca ama s5in yanına yanasacak kıvamda degil. ayrıca s5'in su ve toz gecirmeme gibi artısı mevcut ancak ekranı ne yap et kırmamaya elinden düşürmemeye bak ( benimki mesela aha gitti dedigim yerlerde sapa saglam cıktı hiç imkan vermedigim sekilde araban inerken dümdüz düştü catladı dış ekran ) ölüsü 400-500 liradan başlıyor ekran degişimi
    Berkan abi yorumun için teşekkür ederim akşam almadım kime sorduysam herkes kararsız kaldı çoğu senin gibi s5 dedi o zaman Allah nasıp ederse bugün için ayırmıştım beyaz s5 onu gidip alıcam ekran için ise yapılacak tek iş var mağazada teklif etmişlerdi 80 tl karşılığında sigorta yapalım diye teklif ettiler herşey dahilmiş birde onu yaptırırsam camı garantiye almış oluruz sürekli korkuyla kırıldı kırılacak diye dolaşmam artık
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung alma derim. Sebebi, tutarsız ve yavaş arabirimi ve plastik bir cihaza göre parçalarının pahalı oluşu. Alternatif olarak HTC ve Huawei bak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evrendogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samsung alma derim. Sebebi, tutarsız ve yavaş arabirimi ve plastik bir cihaza göre parçalarının pahalı oluşu. Alternatif olarak HTC ve Huawei bak.
    Evren abi bilmiyorum bende mi var bu özellik Htc ve Huawei'nin tasarımlarından dolayı bir iticilik var yoksa özellik fiyat bakımından iyi telefonlar parasınının hakkını veren telefonlar çevremde kullanan var ama işte benimkide kıllık tasarımdan dolayı.Lg benim gözümde aynı hyundai kia kardeşliği gibi iki markada aynı altyapı ama gel gör ki tasarımda samsung daha iyi

OTOKAR&FOTON&İVECO

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A7 note4 ayarında, o boyutta ve performans olarak yakın bir cihaz note ozelliklerini aramayıp , büyük ekran birşeyler istiyorsan iadeal

S5 biraz daha boyut olarak küçük performans olarak dağlar fark yok , ekstrası su geçirmezlik

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sigortayı aynen al 80'i ver hiç acıma dışınada şundan al http://www.spigen.com.tr/Spigen-Sams...i,PR-1079.html

bide yanına bir tane micro sd hafıza kartı edin resimleri vs. içine saklarsın gereksizce hafızası dolmaz telefonun

ayrıca

arabarimi yavaş derken çok muhtemel S5 ve sonrasıyla tanısmadıgınızı var sayıyorm yada güç tasarrufu modundan cıkarmıyorsunuzdur.

alfa nası parca pahalı diye yaftası yapıştıysa, samsung dedinmi vay efendim 1-yavaş arayüzü 2-plastik ama; oluyor hemen. 1 sene olacak nerdeyse takıldıgını bilmiyorum telefonun. ferah ol bilmem kacıncı samsungum daha problem bir yaşamadım.
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 senedir samsung kullanıcısıyım hemde canını alarak kullanırım ilki s3 dü gerçekden şarj vs sıkıntı çektim 2.ayda note 2 aldım 2 sene banamısın demedi düştü kalktı hep işine devam etti kasa vs yıprandı ama 2. Kat merdivenlerinden bile düşmüşüğü var ekran hiç bir şey olmadı ne ekran filmi nede kılıf kullanırım şuan annem kullanıyor ve fazla bile geliyor

gidip note edge aldım dedim samsungdan şaşılmaz bunu note 2 den fazla aktif kullanıyorum şarjı falan muazzam hem farklı bir tasarım . Samsung bana göre bu işi biliyor

Alacagın telefonlara gelince A serisi yeni çıkıyor farklı bir segment S serisi samsungun güvendigi bir seri bir amiral gemisi denilen cinsden ikiside yüzünü kara çıkarmaz memnun kalırsın

https://kiyas.la/tr/cep-telefonu/kar...sung-Galaxy-A7 Burdada özellikleri bakımından karşılatırmları var
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce samsung kullandın mı bilmiyorum ben uzun süredir samsung kullandığım için A7 yi biraz yadırgadım
    babalar günü için babama aldım ve biraz kurcaladığım bazı kendimce önemli olan minik eksikliklerini gördüm ilk elime aldığımda

sol alt dokunmatik tuş genel olarak samsunglarda menüyü açarken A7 de orta tuşa basılı tutmuşssun gibi tüm pencereleri kapatma özelliğine yarıyor
    diğer bir detay ise ikaz lambasının yanmaması..yani şarja takınca da tlf elinizde olmadığında mesaj arama vs geldiğinde de ekranı açmadan görebileceğiniz minik uyarı ledi yok

bunlar ilk elime aldığımda dikkatimi çekenler oldu.Tlf alıp şarja taktığım için farkettim bazı şeyleri.

genel olarak samsung iyidir s4 ve sonrası ne olursa tavsiye ederim
    şimdiden hayırlı olsun
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce samsung kullandın mı bilmiyorum ben uzun süredir samsung kullandığım için A7 yi biraz yadırgadım
    babalar günü için babama aldım ve biraz kurcaladığım bazı kendimce önemli olan minik eksikliklerini gördüm ilk elime aldığımda

sol alt dokunmatik tuş genel olarak samsunglarda menüyü açarken A7 de orta tuşa basılı tutmuşssun gibi tüm pencereleri kapatma özelliğine yarıyor
    diğer bir detay ise ikaz lambasının yanmaması..yani şarja takınca da tlf elinizde olmadığında mesaj arama vs geldiğinde de ekranı açmadan görebileceğiniz minik uyarı ledi yok

bunlar ilk elime aldığımda dikkatimi çekenler oldu.Tlf alıp şarja taktığım için farkettim bazı şeyleri.

genel olarak samsung iyidir s4 ve sonrası ne olursa tavsiye ederim
    şimdiden hayırlı olsun
    abi yenilerin alayında öyle oldu sol dokunmatik tüş arkada calısan programları acıyor
    1881 - 193

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yenilerin alayında öyle oldu sol dokunmatik tüş arkada calısan programları acıyor
    hadi ya.ben şuan note 3 kullanıyorum 1,5 seneyi geçti gayette memnunum note 5 çıkartırlarsa onu alırım diyordum.eğer yenilerde o tuş arkada çalışan prg açıyorsa alışana kadar baya tersimiz dönecek
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben de Iphone'dan sonra S5 kullanmaya başladım. Ama fotoğraf çekme haricinde bi eksikliğini görmedim. Bence ederinin hakkını veren cihaz.
    Şarj'ı da gayet iyi. Ama iphone'dan sonra en çok aradığım özellik internette başa dönmek için yukarı dokunduğumda en başa çıkardı samsungta bu yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi ya.ben şuan note 3 kullanıyorum 1,5 seneyi geçti gayette memnunum note 5 çıkartırlarsa onu alırım diyordum.eğer yenilerde o tuş arkada çalışan prg açıyorsa alışana kadar baya tersimiz dönecek
    bende alısana kadar 2-3 gün ugrasmıstım aynen abi hatta o tusa basılı tutunca menüyü acıyor farkı o

bu arada kaan o dedigin olması lazımda bulamıyorm suan telefonun tepesine tık tık dokununca sayfayı en üste cekmesini diyorsan
    1881 - 193

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S5 ile a7 kiyaslanmaz ama sansiniz varsa baska marka bakin derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sony xperia z1

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski telefonlardan uzak durun Z1 tamam zamanının iyi makinası ama alınmaz.

Samsung S3 kullanıyorum 4 senedir bir defa yolda bırakmadı halen beton gibi şarjı. Geçenlerde yeğenle camdan bakıyordum duvarla petek arasına düşürdüm telefonu dik düştü camı çatladı sağlık olsun. Değiştireceğim yakında telefonu eğer imkan varsa Sony Xpreia Z3+ alın high end olmuş.

A7 bildirim ledi olmadığından alınmaz,insanın canı oluyor bildirim ledleri prgoramsal farklı ışık bu bir nimet

Note 4 veya S6 düşünüyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski telefonlardan uzak durun Z1 tamam zamanının iyi makinası ama alınmaz.

Samsung S3 kullanıyorum 4 senedir bir defa yolda bırakmadı halen beton gibi şarjı. Geçenlerde yeğenle camdan bakıyordum duvarla petek arasına düşürdüm telefonu dik düştü camı çatladı sağlık olsun. Değiştireceğim yakında telefonu eğer imkan varsa Sony Xpreia Z3+ alın high end olmuş.

A7 bildirim ledi olmadığından alınmaz,insanın canı oluyor bildirim ledleri prgoramsal farklı ışık bu bir nimet

Note 4 veya S6 düşünüyorum.
    note5 lansmanı yapılsın bekle beğenmessen ki sanmıyorum ama s6 alırsın

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S5 komple plastik soyulma sıkıntısı kesin eldeki hassasiyatı ile alakalı berbat kelimesi kifayetsiz kalır oyuncak telefondan hallice
    S6 bi hayli düzeldi kalite arttı ama halen rakiplerinden çok geride
    Lakin S6 yı zaten geçtim de S5 donanım olarak S6 çıkmasına rağmen en iyiyim telefon kadar iyidir
    A serisi metal çerçeve kullanıyor çok inceler gayet şık duruyorlar ama özellik olarak S5 kadar iyi bi telefon değil
    Tabi bu arada S5 in görsel rakibi A5 dir A7 bildiğiniz note kadar
    Seçim kişisel özellik bakımından S5 halen daha iyi ama A5-A7 çok daha şık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese yorumları için çok teşekkür ederim işte olduğum için sağolsun annemi aradım teknosaya gönderdim almış biraz önce s5'i sigortasınıda yaptırmış akşam bakalım telefonu inceliyecem inşallah memnun kalırım.

Not:Şuanki telefonumdan hız bakımından kesinlikle iyi olacağına eminim (İphone4)

OTOKAR&FOTON&İVECO

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)