Allah rahmet eğlesin ama böyle sürüyolardıysa videodaki gibi beyin yok , canlar bu kadarmı değersiz.
ERTUĞRUL ÇİÇEK - JAPAN - JAPANESE LOVERS
ya bir tek ben mi temsili videoya girip ilk tek silindirli sonra 2 silindirli ve en sonda 4 silindirli mobilet vidolarını izlerken buldum kendimi ?
74 model sehpa...
bende bugün arabaya arkadaştan ödünç aldığım goproyu takıp kendi kendime trafik teröristlerini ifşa etme çalışması başlatmıştım , ilk videoyu youtube'a koyacağım bu gece. 'seni döverim sonra youtube'a koyarım ' videosundan sonra motorlularında aslında nekadar suclu olduğunu izlettireceğim herkese
var kardeşim o tip biride takıldı kamerama bugün , motor beyaz mıydı ?
Allah rahmet eğlesin
http://youtu.be/0vkpvf5fBMc
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
gece o yol sakat aniden önünüze karşı şeritten bir araç çıkabiliyor. bikaç defa incirliova tarafına giden motorlu 'tip'leri görmüştüm, o yolda öyle bişey yapmak bile bile lades demek gibi bişey olmuş.
Kaskı geçtim - yarı çıplak motor mu yarıştırılır. Şaka maka hızları 140-130 u buluyorlar öyle yatınca bende 1 tanesini altıma alıyordum Konya yolunda .
Salaklıktan başka bir şey değil, bu şekilde ölürlerse benim gözümde intihardır. Allah geride kalanlara sabır versin.
Ne 130 140 ıBayramda antalyadan pozantıya giderken konya yolunda , aynı temsili videodaki gibi bir arkadaşa denk geldim böyle yatmıştı o da , inanmazsınız 160 lara çıktım hala yakalayamıyordum yani giden arkadaşın 170 i bile görmüş olabilir , akıl karı değil ne kask var ne bir önlem
Mobiletlerden bahsediyorsun dimi şu stock 6-8 hb olanlardan.
Abi adam ne yapmış öyle ne takmış ona
mobilet falan değildir o 125 cc likler bile 140 maksimum görüyo ki bunlar mobilet o 250 lik falan eski tip mobilete benziyenler dendir hayatta kaybedicek birşeyleri olmayan insanların intihar şekli işte tamamen bari kefenle yapsalarda millet hiç uğraşmasa o hızlarda çıplak yatmak saçmalık
Valla inanmıcaksınız bende şok olmuştum videoya alayım dedim de yakalayamadık ki arkadaşıbu temsili videodaki sağda üstüne uzanmış gazlayan varya aynı o tarzdı şekli şemali de öyleydi , zaten ileride yavaşladı yol kenarında bir grubun yanında durdu bunun fly by geçiş videosunu çekiyorlardı
geçerken yavaşladım baya baktımbu motor nasıl o kadar sürat yaptı diye
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)