Yalnızca tip-görüntü olarak ibiza cupra mı sizce scirocco mu?
Herkesin zevki farklıdır kimine cupra kimine ise rocco yakışıklı gelebilir, ben beyazından bi rocco diyorum
Her köşe başında pişti olmak istemiyorsan cupra diyorum bende rocco çok sıradan bir araç oldu artık kanısındayım
Rocco görüntü olarak bir tık daha üstün. İbizanın bocanegrası kızgın duruyor![]()
Coğrafya kaderdir
Oyum Rocco'ya; kuşkusuz daha yakışıklı ve görüntü olarak birçok marka/model aracı eziyor ama Cupra'nın da eksik kalır bi yanı yok diye düşünüyorum
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Ne kadar her köşe başında gorülsede scirocco. Ama tek kapı polo gti mı rocco mu deseydin, cupra yerine, gti derdimneyse kolay gelsin herkese
Nedense cupra ucuz geliyo gözüme (lütfen kimse yanlış anlamasın
)
Kırmızı cam tavan komple bodykitli bi cupra 100binlik arabaları cebinden çıkarır sen gerisini düşün![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Sahsi olarak sirf Rocco almamak icin bile Cupra alirim, normalde de Cupra'yi secerdimRocco kotu bi araba oldugundan degil, suyu ciktigindan.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Kırmızı renk body kitli cam tavanlı ledli bir cupra
Fırtına mavi cam tavan bi xenon + coiloverlı scirocco diyorum ve yanyana koyduğumuzda cupranın sciroccoyu bozabileceğini sanmıyorum
Rocco beyaz olacaksan olmasın..
Mapped by DR.ECU
gecen ,jantlı yaylı camlar filmli mavi rocco gördüm ki aman allahım dehşetti,,bu ibiza nın yapılısı yanında el arabası kalır,,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)